Sådan afgift for maleri job

August 4

Hvis du nyde maleri og arbejde selvstændigt, og har en kreativ flair, kan du overveje arbejder som maler. Maleri kan være en god måde at tjene en indkomst, især hvis du arbejder i et hurtigt tempo. For at gøre en anstændig tilværelse, vil du nødt til at vide, hvor meget for at oplade dit maleri job. Du bliver nødt til at gå en fin linje af over - eller under-oplader ikke dine kunder for at opretholde stabil forretning og stadig gøre din tid og indsats værd. Der er flere faktorer at overveje, når de beslutter, hvor meget at oplade for en maling job.

Instruktioner

•Find ud af, hvad andre malere afgifter for deres job. På denne måde kan du sørge for at dine priser er konkurrencedygtige – især hvis du er ny-- men stadig i overensstemmelse med hvad andre afgifter. Find ud af dine konkurrenters priser ved at kalde andre lokale malere og bede om et tilbud på en maling job. Du kan også vælge at tale til folk du kender der har haft maling job gjort og finde ud af, hvor meget de har betalt. Sørg for at angive, om maling job med omkostningerne ved maling og andre forsyninger.

•Decide om du ønsker at oplade timen eller jobbet. Hvis du arbejder hurtigt, kan du oplade kunder baseret på det job, du udfører, snarere end en timeløn. For eksempel kunne du opkræve et fast gebyr til at male et soveværelse, i stedet for at oplade time for time.

•Decide hvis du vil medtage prisen for maling og forsyninger i beløbet du oplade. Hvis du udfører et lille job, kan det gavne dig for at købe malingen og holde det til fremtidige job. Dog hvis du male med en obskur farve eller har brug for flere dåser af maling, vil du være bedre tjent med at lade kunden betaler for maling og betaling for dit arbejde alene.

•Vsit kunden og se den plads, der skal være malet før du give et skøn. Dette vil aktivere du rigtigt vurdere, hvor meget arbejde, accepterer du at gøre, samt problemer med jobbet. Når du citerer kunden prisen, se hvordan han reagerer. Hvis han synes henrykt på hvordan rimelig dine priser er, kan det være en indikation af, at du oplader for lidt. På den anden side hvis kunden overvældet af dit honorar, kan du overveje at reducere dine priser.

Tips & advarsler

  • Hvis din er en ny maler overveje at smide i incitamenter--som gør din første time gratis eller udfører gratis trim maleri--at lokke business.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com