Sådan annulleres en forsinket Start på en LG opvaskemaskine

April 10

LG opvaskemaskine med digitalt display giver mange muligheder for brugeren, hvoraf den ene er evnen til at indstille opvaskemaskine til en forsinket start. Dette gør det muligt at oprette opvaskemaskinen til at starte en rengøringscyklussen, mens du er væk fra hjemmet eller på et mere belejligt tidspunkt. Nogle gange er det nødvendigt at annullere en forsinket start program på LG opvaskemaskine. Metoden til annullering af en forsinket start er det samme som annullerer eventuelle andre kørende program til opvaskemaskinen.

Instruktioner

•Grasp LG opvaskemaskine dør håndtag og unlatch døren lige nok til at åbne det lidt. Kigge efter ordet "Annuller" på kontrol-konsollen. Det vil have en linje på hver side, peger ned til to forskellige knapper på kontrol-konsollen.

•Tryk og hold de to knapper, som ikonet "Annuller" peger til, mens døren er åben. Ryddes "Forsinket Start" på skærmen. Disse knapper kan have forskellige Etiketnavne baseret på din model af opvaskemaskine. Konsultere din brugervejledning for flere oplysninger om disse knapper.

•Åbn knapperne og luk opvaskemaskine døren en gang "Forsinket Start" time er klart på skærmen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com