Sådan annulleres Start forsinkelse på Whirlpool vaskemaskine

September 10

Sådan annulleres Start forsinkelse på Whirlpool vaskemaskine

Start forsinkelse på enhver vaskemaskine har stor betydning cost-wise, men du er ikke låst i skulle bruge denne cyklus. Mange af whirlpools vaskemaskiner er effektive apparater. Husstande rein i nytte udgifter ved hjælp af energibevidste apparater såsom Whirlpool's han skiver til at forsinke tøj vask når kvarteret El drage er i høj efterspørgsel og priser er højere. Indstilling af funktionen "Forsinkelse Start" omfatter flere trin, der omfatter picking cyklus og derefter programmering vaskemaskinen til at starte et bestemt antal timer senere. Men på mange Whirlpool vaskemaskine modeller du kan annullere denne forsinkelse i et enkelt trin.

Højeffektiv frontlæssere

Whirlpool han front-loaders har højteknologiske sensorer, der registrerer og styre mængden og temperatur på det vand, der bruges til at rengøre dit tøj. Du kan udskyde driften af de fleste af de vaske cykler på maskinen for op til 16 timer, kun ved hjælp af din højeffektiv frontlæsser i "ikke-peak" tider og yderligere at reducere dine udgifter til nytte. Men hvis du skal annullere start forsinkelse for at køre Whirlpool vaskemaskinen før, du kan blot Tryk på "Power"-knappen én gang på de fleste modeller.

Højeffektiv Top læssemaskiner

Whirlpool etiketter også et rimeligt antal sin top-loading skiver som højeffektiv apparater, også. Hvad sætter han top-læssemaskiner ud over traditionelle top-loading skiver er den måde, hvor karret eller kurv propaganderer tøj. Stedet for at bruge en hale og vride handling, han top-læssemaskiner flip og spin tøj gennem en lille strøm af vand. Igen, at forsinke vask cyklus sparer nytte udgifter, men du kan trykke på "Power"-knappen én gang på de fleste top-læssemaskiner til at annullere den aktuelle forsinkede cyklus.

Traditionelle skiver

De fleste af whirlpools traditionelle skiver er top-læssemaskiner, der ikke har avanceret trykknap kontrolpaneler og højeffektiv vask funktioner. Ældre maskiner er for det meste afhængig du dreje og skubbe i en cyklus selector knop at starte vaskemaskinen. Men på tidspunktet for offentliggørelse, virksomheden liste Cabrio Platinum Top Load washer, model WTW8240YW, under afsnittet "Traditionelle Top-Load skiver" af produkt notering Web side. Annullere start forsinkelse for denne Cabrio vaskemaskine model, Tryk én gang på knappen "Start/Pause", som giver dig mulighed at begynde vask straks.

FanFresh

Udtrykket "FanFresh" er varemærkebeskyttet og denne funktion er en twist på funktionen start delay i avancerede Whirlpool vaskemaskine. I FanFresh tilstand kører apparatet regelmæssig vask fase af din valgte cyklus. Dog kan det forlænge den føres fase i løbet af 16 timer. FanFresh kører også en kvasi tørringsfase skal overholdes, når en fan blæser luft over tøj, næsten som line-tørring--inde i vaskemaskinen. Du kan annullere denne cyklus på de fleste skive modeller ved at trykke på knappen "Power/annullere" en gang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com