Sådan ansøger kalk til tomatplanter

October 17

Sådan ansøger kalk til tomatplanter

Bestemmelse af behovet for kalk i tomat plasteret er så simpelt som at tage en jord test. Det er endnu nemmere at tilføje kalk. Haven-grade kalk er rig på calcium og magnesium, som er afgørende for tomat frugt udvikling. Undgå blossom - ende rot og andre fælles betingelser ved at følge disse enkle trin.

Instruktioner

•Purchase en jord test kit på lokale Havecenter eller almindelige handelsvarer outlet. I efterår eller tidlige forår, test jord ifølge producentens anvisninger. Tage til efterretning af calcium og pH niveauerne af din jord.

•Indstil hvis du har brug for kalk. Tomater trives i jorden med en lidt sur pH-værdi mellem 6 og 6,8. Kalk vil hæve pH i jord. Hvis din jord test lavere end 6, tilsætte kalk til at bringe det op. Hvis testen viser en mangel på calcium, tilsætte kalk for at hæve den.

•Tilføj kalk til jord inden du planter i foråret. Bruge ca 1/2 lb af kalk til hver 10 kvadratfod af haven område af let afstøvning det over overfladen for at hæve pH-værdien af én enhed, og derefter indarbejde det dybt med en rake, skovl eller behandskede hænder. Calcium og pH niveauer vil stige langsomt med hver tilsætning.

•Se frugtproduktion over sæsonen. Hvis blossom - ende rot opstår, kalcium optagelse kan hindres ved en inkonsekvent vanding tidsplan eller jorden er stadig ikke afbalanceret. Opretholde en ensartet forsyning af vand i hele vækstsæsonen at afværge forebygges sygdom. For meget vand kan drukne rødderne og også forårsage problemer. Tage en anden jord test i efteråret efter Tomat sæson er gennem og tilsætte kalk efter behov.

Tips & advarsler

  • Overskydende kvælstof forårsager en masse af blad produktion, men få frugter.
  • Vælge planter, der er egnet til dit område. Lokale havecentre leverer normalt, bare de rigtige valg, som vil tilpasse sig.
  • Vand i bunden af planter til dybden af 1 tomme, når jorden er tør. Vand tidligt på dagen før varmen sætter ind. For meget fugt på bladene tiltrækker patogener.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com