Sådan antikke gamle stole

January 16

Faux antiquing er blevet en populær trend i møbler efterbehandling. Mange mennesker er ved at transformere ser ud i deres gamle, slidte møbler lakering stykke og gøre det ser målrettet slidt. Stole ældre end 100 år anses for ægte antikviteter, og kan være penge værd, hvis de blev efterladt i deres naturlige tilstand. Dog kan stole yngre end 100 år, eller nye stole være refinished med antik teknikker til at matche med temaet eller indretning af et hus eller rum.

Instruktioner

•Brug en ansigtsmaske, åbne vinduer og bruge fans til at holde det område, du arbejder i godt ventileret. Virker ikke i tæppebelagt områder; hellere arbejde i en garage eller et skur, hvor gulvet ikke vil blive skadet. Tøj, du ikke er optaget af at få maling.

•Applicer fortynder til overfladen af stolen og bruge en maling skraber til at fjerne de eksisterende maling eller pletten på stolen. Brug klude til at tørre væk gobs af maling eller pletten. Tillad stol til at tørre, når størstedelen af maling eller pletten er blevet fjernet, så sand væk enhver resterende plamager af maling eller pletten.

•Fjern støv fra slibning ved at tørre stolen med en tack klud eller en fugtig vaskeklud. Du ønsker at sikre støvet fjernes før du genfremstille stolen.

•Stain eller maling på stolen og bruge en tør klud til at tørre væk bejdse eller male, som du anvender det. Tør kun de områder, der naturligt får den mest slid, sæde, ryg og arme af stolen. Pletten vil ikke blive helt fjernet, kun lettere i de områder, du tør.

•Tillad pletten tørre natten over, så selv de lysere områder fra de mørkere områder ved slibning stolen igen. Sand og nød inden for normale slitage, ligesom du visket væk pletten. Sand langs hjørner, at glatte kanterne. Bruge en gummihammer til pund og oprette yderligere nød at kanter og andre slid områder.

•Paint eller spray på ren plet eller polyurethan at beskytte faux sørgeligt af stolen. Tillad polyurethan tørre i mindst én dag før returnere stolen til huset og ved hjælp af stolen.

Tips & advarsler

  • Du kan omgå de første fire trin og antikke stolen blot ved slibning og dunkende, derefter anvende en ny frakke af klare pletten eller polyurethan.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com