Sådan antikke mursten

January 31

Sådan antikke mursten

Forskellige behandlinger vil antikke mursten, afhængigt af det udseende, du ønsker. Opnå en brogede hvide udseende med gammeldags hvidtekalk eller tyndet latex maling. Bruge tonfarver og pletter formuleret for mursten til at genskabe visse nuancer eller uddybe farve til en røg-formørket effekt. Hvidtekalk og mursten nuancer kan bruges til indvendige og udvendige mursten, men tyndet latex maling er bedre egnet til indendørs mursten. For en historisk restaurering eller "antikke" en hel hus, konsultere en ekspert. Leje en professionel service til antikke mursten, hvis du er bekymret om kvaliteten eller ikke føler sig til at løse en stor opgave.

Instruktioner

Hvidtekalk

•Rengør overfladen af mursten. Gennemsøge med en stålbørste til at løsne afskalning maling eller andet snavs. Skyl mursten og lad det tørre grundigt. Ren området omkring for snavs eller andet materiale, der kunne tiltræde kalk. Sprede en tarp eller dråbe klud til at beskytte mod stænk og udslip.

•Mix et parti af hvidtekalk maling. Tim Carter, nationalt syndikerede avis klummeskribent og den faglige ekspert på AsktheBuilder.com, anbefaler denne opskrift: Bland fem dele elfenben hydratkalk til én del bordsalt. Tilsæt vand og blandes til en dej-lignende konsistens. Carter bemærker, at 50 lbs. af kalk og 10 lbs. i salt dække mindst 2.000 kvadratfod, så justere din proportioner efter hvor meget du ønsker at hvidvaske mursten. Køb lime fra en bygning levering forhandler, der serverer gipsere og konkrete entreprenører. Køb salt i løs vægt fra bageri leverandører.

•Tint kalk, hvis det ønskes, ved at tilføje tør pigmenter. Omrøring i trækul støv vil give hvidtekalk en mattere, snavsede patina, med eller uden ekstra farve. Bland små farve partier først og eksperimentere på en ekstra mursten eller en inconspicuous spot af mursten til at blive kalket. Lad din farve retssag tør flere dage for at afsløre, hvordan den tonede hvidtekalk faktisk ser ud. Køb tør pigmenter fra samme bygning levering detailhandlere, der sælger kalk.

•Spray overfladen af mursten med vand for at øge absorptionen. Anvende kalk med en pensel eller rulle; Carter anbefaler en stiv børste. For en alderen udseende når hvidtekalk tørrer, variere tykkelsen af din ansøgning. Et tyndere lag af kalk i steder vil tillade mursten farve til at vise gennem, ligesom den gør på gamle murstensvægge. Områder af kalk kan endda være skylles flere timer efter ansøgning for en virkelig bedrøvet udseende. Hvis du anvender mere end én frakke, tillade den tidligere frakke til tørre grundigt. Når du er færdig, ren pensel eller rulle og spand straks med sæbe og vand.

Tyndet Latex maling

•Rengør mursten overfladen for støv, fedt og pletter. Gennemsøge enhver løs maling eller snavs med en stålbørste. Skyl mursten og lad det tørre grundigt. Sprede en dråbe klud eller tarp at fange udslip.

•Vælg en flad hvid latex maling i en varm tone, ikke lyse hvidt. I en spand, bland en del maling til en del vand og rør godt. Hvis du vil minimum farve dækning på mursten, tilføje mere vand.

•Brush fortyndet maling på mursten, arbejder med et par mursten ad gangen. Aftørre maling med en klud, før vask tørrer. Fjerne mere eller mindre vask for at variere mængden af oprindelige mursten farve, der viser gennem. Vaske og tørre linjerne mørtel. Hvis du foretrækker mørtel linjerne som de er, male klodser individuelt eller tape over linjerne mørtel til at maskere dem. Det vil imidlertid tage meget mere tid og omhu.

•Tillad maling tørre grundigt. Rens penslen og spand med sæbe og vand.

Toning

•Rengør overfladen af mursten. Gennemsøge med en stålbørste til at løsne afskalning maling eller andet snavs. Skyl mursten og lad det tørre grundigt. Ren området omkring for snavs eller andet materiale fjernes fra mursten.

•Vælg en farvetone, lavet specielt til murværk. Nuancen skal udformes for at trænge ind i overfladen af mursten og bond med ler. Afhængigt af producenten fås tonfarver i forskellige farver. Du kan købe mursten nuancer og relaterede produkter online.

•Beskyt området omkring mursten med en dråbe klud eller tarp. Hvis du ikke ønsker at tone mørtel linjer, maske dem med tape. Toning morter, hvis du foretrækker, er fint. Det afhænger af effekten du ønske om og hvorvidt du ønsker at investere tid i tape over linjerne mørtel.

•Mix, rør eller ellers forberede nuancen efter fabrikantens anvisninger. Afprøv farvetone på en inconspicuous område af mursten. Hvis du har en ekstra mursten eller er i stand til at købe en af materiale svarende til den mursten, du ønsker at alder, eksperimentere med at mursten først. Bruge forskellige sektioner af mursten til at forlade nuancen på for forskellige længder af tid, aftørre mere eller mindre tonfarve eller sammenligne resultaterne ved hjælp af en pensel, rulle eller andre Udligningsmetode. Observere farve penetration og se, hvis effekten i almindelighed er, hvad du går efter. Planlægge en strategi for toning den samlede overflade, baseret på dine resultater.

•Applicer farvetone til mursten efter fabrikantens anvisninger. Bruge en rulle, pensel eller enhver Udligningsmetode, producenten anbefaler. Lad nuancen proppen i og tørre det efter din antik strategi.

•Applicer yderligere lag af farve alt efter fabrikantens anvisninger eller hvis du er utilfreds med dybden af farve fra den første frakke. Følg producentens retningslinjer vedrørende tørretider mellem frakker. Anvende en beskyttende fugemasse, hvis fabrikanten anbefaler det som en del af den toning proces. Ellers lad det sidste lag af nuance tørt i flere dage. Ren pensler, ruller og andre applikatorer ifølge produkt retninger.

Tips & advarsler

  • Studere billeder af antikke mursten eller besøge områder med gamle murstensbygninger at konstatere virkningerne af aldring på mursten og vælge type look du tror ville fungerer bedst til dine behov.
  • Ikke male mursten en solid farve, medmindre du ved, du kan leve med look i lang tid. Det er yderst vanskeligt at fjerne maling fra mursten, og fjernelsesprocessen kan beskadige mursten. Malede mursten kan også betyde øget vedligeholdelse, især for udvendige mursten.
  • Mursten er porøse. Det skal være i stand til at "ånde" og frigive fugt. Derfor Vælg latex eller cementbaserede malinger over alkyd eller oliebaserede malinger, som også ikke hæfter så godt til mørtel leddene.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com