Sådan antikke skabe

October 24

Hvis din skabene har brug for en opdatering, bør måske du tænke gamle i stedet for nye. Antik din skabene er en fantastisk måde at opdatere dine møbler eller køkkenskabe uden at sprænge banken. Desuden, hvis du længes efter en land føler, er antik din skabene vejen at gå. Efter et par enkle trin vil tage dig fra blah til smukke.

Instruktioner

•Før du antikke din skabe, fjerne alle hardware fra døre eller skuffer. Når hardwaren er fjernet, er det tid til at male. Anvende en god base coat latex maling. Vælg en lys farve. Tøv ikke med at vælge en lysere farve end normalt. Maling vil tone ned som du alder skabet.

•Applicer et tyndt lag af røget glasur, som kan købes på de fleste isenkræmmere. Brug en børste for ekstra effekt, og lad glasuren pool i hjørnerne. Dette vil forbedre alderen udseendet af stykket.

• Lad glasuren tørre fuldstændigt. Når det er tørret, sand skab med 100-sandkorn sandpapir. Arbejde i samme retning som dine penselstrøg. Slibning af kanter mere vil gøre skabet ser mere slidte. Sørg for at tørre ned i skabet til at fjerne støv efter slibningen.

•Tilføj træ voks til malede overflader af kabinettet. Når du har gjort dette, og voks er tør, buff kabinettet. Anvender voks vil mindske forekomsten af linier, og gøre dit skab skinne.

•Tilføj en sidste udseende af aldring ved at oprette sorte pletter på din brik. Tilføje en lille mængde af vand til sort akryl maling. Frakke i slutningen af din pensel med maling, og derefter duppes med et stykke køkkenrulle til at fjerne det meste af malingen. Brug en lille maler pensel til at svippe børster af større pensel, skabe små pletter af sort på din brik. Lad tørre og genanbringe hardware til dit skab.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com