Sådan antikke træ køkken Cabinets

June 26

Sådan antikke træ køkken Cabinets

Erstatte dit træ køkken frysere kan koste flere hundrede til flere tusinde dollars. I stedet for at erstatte kabinetter, bare fordi du er vokset træt med deres udseende, kan du prøve resurfacing dem med en frisk, nyt look. Sørgeligt træ til at oprette en faux antik finish er blevet en populær udsmykning trend, giver mulighed for boligejere til at forny kabinetter og møbler uden at bruge tusindvis af dollars for udskiftning af træværk i hele deres hjem.

Instruktioner

Malede kabinetter

•Sandpaper kanter af kabinetter og skabslåger. Nedrundes kanterne og gnide væk maling for at afsløre den naturlige træ farve på disse kanter.

•Sand over hele overfladen af både kabinetter og døre. Undgå selv slibning; du vil slibning skal vises ujævne og splotchy, hvilket faktisk gør den antiquing synes mere naturligt i stedet for bevidst. Koncentrere sig om områder, der berøres ofte ville og normalt udviser den de fleste slid, såsom kabinet kanter eller i nærheden af håndtag, og anvende mere pres som du sand disse steder.

•Aftør væk støv oprettet under slibning med en tack klud. Du kan også bruge en fugtig klud, hvis du ikke har en tack klud.

Farvede kabinetter

•Hammer de skarpe kanter af kabinetter og døre til flade hjørner og gøre skabene synes gamle og forvitrede. Hammer hen over overfladen af kabinetter og døre tilfældigt til nød kabinetter. Ikke overhammer og skabe dybe gouges og buler.

•Applicer træ pletten til en gammel klud og tørre ind på kabinetter og døre i lange striber, så pletten til at lysne som du når til slutningen af en stribe. Gentag som nødvendigt, så pletten til at gå ujævnt.

•Tillad pletten tørre, så gå tilbage over kabinetter og sand let at slibe overfladen og gøre kabinettet og døre vises slidt.

•Rub brun eller sort maling markør til enhver dekorative riller på de skabslåger. Jo mørkere træ i disse sprækker, sammenlignet med de flade overflader af kabinetter, de ældre og mere antikke skabene vises.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com