Sådan antikke væggene med maling teknikker til en toscanske Look & tekstureret vægge

December 10

Sådan antikke væggene med maling teknikker til en toscanske Look & tekstureret vægge

Hvis du ønsker at bringe en lille smule af "la dolce vita" i dit hjem, kan toscansk udsmykning hjælpe dig med at gøre. Med lidt maling, kan du give dit hjem nogle italienske stil med tekstureret vægge, der ser lige ud af Tuscany. Toscanske vægge har generelt en antik eller nødstedte look. Du kan opnå dette ved at give væggene tekstur for en illusion af antikke italienske vægge, og kan gøre projektet i ét rum eller over hele hele dit hjem.

Instruktioner

•Look på din boligudstyr til at bestemme, hvilke toscansk stil farver skal bruges for at male dine vægge. Toscanske farver har tendens til at være naturens farver, såsom varme appelsiner, brune, gule og røde farver. Disse skal være blød og ikke levende farvetoner.

•Rengør den mur, der ønskede at male med en blød klud og alle formål renere. Hvis du foretrækker, kan du blot tørre ned på væggen med en klud, dæmpet med vand.

•Dæk trim og sokler langs væggen med afdækningstape så du ikke spilder nogen maling på dem. Sætte en dråbe klud på gulvet for at forhindre maling fra at komme på gulvene.

•Mix din latex maling i en spand med tekstur tilsætningsstof. Dette giver væggene en tekstureret udseende, at skabe en billig udgave af toscanske gips, som kan være meget dyrt for at male hele boligen.

Blandingen omrøres med en træ blanding stick. Jo mere tilsætningsstof du blander med maling, flere tekstur du ende op med på dine vægge. Tekstur tilsætningsstoffer sælges i poser og beholdere, og ligner sand. Mængden af maling og additiv behov varierer pr fabrikantens anvisninger.

•Anvend en maling rulle eller regelmæssig pensel til at anvende maling blanding til din væg. Gøre det muligt malingen til at tørre i det angivne tidspunkt opført på maling etiketter. Tørretid varierer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com