Sådan Anvend hånd Troweled Drywall tekstur

March 21

Sådan Anvend hånd Troweled Drywall tekstur

Hvis du ønsker at tilføje interesse for at værelse, skjule nogle skønhedsfejl, blødgøre belysning eller give lidt af Lydisolering, overveje texturering overfladen af væggene. Der er mange måder at tilføje tekstur, fra at sætte op tekstureret tapet, til at bruge en tekstureret maling, at texturering med det stof, der blev brugt til at tape drywall leddene. Spring-murske knockdown texturering tilbyder en måde at oprette en brugerdefineret finish, der varierer alt efter hvor meget fælles sammensatte er tyndet, i hvilke mønster og retning du planteskovl det på væggen og hvor meget du banke den ned.

Instruktioner

•Beskyt gulve og alle møbler, du skal lade i rummet ved at dække alt med dropcloths. Nye vægge bør tapede og dækket med tre frakker af fælles sammensatte; slut skal være slebet glat efter sammensat har tørret grundigt. Fjerne støv fra slibning med en fugtig svamp.

•Sæt 2 gallon af fælles sammensatte i en ren 5-gallon spand. Tynde stof med vand, tilføje 1 kop ad gangen og blandes grundigt. Den tyndet sammensatte bør være en sammenhæng, som du kan planteskovl på væggen nemt men at ikke dryppe ned ad væggen.

•SCOOP op den fælles sammensatte med kanten af din murske. Hold murske i en 45 graders vinkel, mens anvender fælles sammensatte på væggen i det mønster, du ønsker. En up-and-down mønster fungerer, som gør bred buer--bare være konsekvent over hele væggen. Anvende fælles stof, så det er om 1/8-inch tyk. Ikke udjævne fælles sammensatte; murske mærker er hvad gøre mønsteret.

•Work på en 4-mund-square sektion af muren, derefter gå videre til næste afsnit. Overlap sektionerne lidt, så de vil blande sammen uden problemer. Genopbygge din levering af tyndet fælles sammensatte efter behov.

•Ansigt tilbage til din første afsnit omkring 15 minutter efter du har anvendt fælles sammensatte. Tegne en sammensatte kniv på tværs af tekstur at tromle det. Mere pres vil tromle det mere, men pas, at du ikke glatte ud tekstur helt. Trække kniven over væggen fra forskellige retninger og på forskellige vinkler for at skabe en sammenhængende mønster. Ren off kniv med en fugtig svamp efter hvert gennemløb.

•Fortsæt troweling fælles sammensatte på væggen og udfladning det indtil rummet er færdig. Efter fælles sammensatte er tørret i mindst 48 timer, prime væggene og derefter male værelset.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan afslutte hele rummet på én gang, gør en mur på et tidspunkt. Stop ikke midt mur, fordi du ikke vil kunne gå tilbage og fjer i næste afsnit til dem, der er allerede gjort-- og mønsteret, der uundgåeligt vil være lidt anderledes.
  • Du også anvende fælles sammensatte med en maling rulle og banke den ned med en gipsvæg kniv.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com