Sådan anvendes en meget let konsistens for malet gips

July 11

Sådan anvendes en meget let konsistens for malet gips

En let konsistens kan hjælpe med at minimere skønhedsfejl i dine drywall, men dækker ikke noget større end lille uoverensstemmelser i overfladen. Virkninger på rummets lyd og lys vil være større, da selv små mængder af tekstur kan bryde op lyd og lys bølger, der rammer væggene. Dette reducerer blænding og echo, gør tekstur en artig prima nemlig hjem teatre, medier værelser og ethvert sted, du ønsker at blødgør en rummets atmosfære.

Instruktioner

•Fjern møblet og tilbehør fra rum du ønsker at maling og maske fra gulvet, trim og alle elektriske stikkontakter eller inventar med malertape og drop klude.

•Vælg enhver farve latex maling du ønsker at bruge på værelset, selv en ny frakke af den aktuelle farve.

•Pour maling i en maling bakke. Placer en one-tommer nap valsen pad på en valse ramme. NAP henviser til længden af den rulle polstring, og jo længere nap, flere tekstur rullen formidler.

•Apparatet pels valsen pad og anvende maling til væg, at komme så tæt på hjørner som muligt. Altid rulle, snarere end trække, rullen som du maler. At trække vil ødelægge valsen pad naturlige tekstur.

•Fyld valsen pad med maling ofte at sikre selv tekstur. Hvis nap får også sammenfiltret ned og begynder rullende malingen alt for glat, fnug op puden med en hår kam. Tryk let på rullen som du male for at undgå at smadre tekstur ned med rullen. Teksturen er tilbage som fibre fra rullen forlader væggen ujævnt, hvilket resulterer i små toppe i malingen overflade.

•Dampen et hav svamp, og så vride det ud helt. Dyppe den i din maling og dab langs kanter af væggene hvor valsen pad ikke kan nå. Dette vil fortsætte tekstur hele vejen ind i hjørnerne, som male med en pensel ikke vil gøre.

•Kontrollér malingen når det er tørt. Hvis teksturen er stadig alt for let for dig, wrap flere elastikker i tilfældige mønstre omkring en frisk en tomme nap valsen pad. Dette vil øge forskellene i tekstur, som du anvende en anden frakke af maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com