Sådan anvendes et Knockdown tekstur for stuk

July 21

Sådan anvendes et Knockdown tekstur for stuk

Nye maling kan opfriske et værelse, men nogle gange kan du lide at gå videre og tilføje en tekstureret dimension til væggene. Knockdown finish på vægge tager lidt øvelse, men det færdige udseende er indsatsen værd. Et knockdown efterbehandling teknik omtales også som Spring-murske efterbehandling. Stuk finish hjælp at dulme lyd, skjule mangler i drywall og give en rustik føler til et værelse. Billede en spansk stil hacienda med sin tekstureret vægge og bløde farver og derefter oprette din egen.

Instruktioner

•Dæk gulve med drop klude og maske ud træværk og trim.

•Drej to frakker af primer-sealer på væggen. Tint primeren, hvis du planlægger at tilføje farve til tekstur. Tillad primer til tørre mellem frakker.

•Mix drywall sammensatte grundigt, tilsætte vand lidt ad gangen for at få en brugbar sammenhæng. Bland i toning pigment, hvis det ønskes. Drywall sammensatte bør være sammenhæng i tykke kager pynten. En blanding pagaj vedhæftet til en boremaskine sikrer grundig blanding og brugbar sammenhæng.

•Experiment på en skrot stykke af Gipsvægge til at bestemme den foretrukne tykkelsen af sammensat og praksis din efterbehandling teknik. Anvende en frakke af drywall sammensatte til en dybde af ca 1/8 tomme. Planteskovl drywall sammensatte på væggen eller rulle med en lang-lodden paint roller. Tillad sammensat at indstille på væggen i 10-15 minutter, eller indtil det føles klistret at røre. Arbejde i håndterbare sektioner af ca 10 kvadratfod

•Anvend en bred metal drywall kniv (10-12 inches lang) til at danne mønstret på tekstur. Hold drywall kniv i en vinkel til væggen. Bruge en vride og trække forslag til form hvirvler i tekstur, svarende til glasur en kage. Løft drywall kniven ud af væggen og derefter begynder den næste række hvirvler, lidt overlappende strøgene. Hvirvler vil ikke være ensartet; variation i størrelse og form skaber skønhed af denne finish.

•Paint knockdown færdig vægge hvis det ønskes efter væggene har grundigt tørret eller forlade finish, som det er. Du kan nemt fjerne denne finish, hvis venstre umalet af befugtning og skrabe væggene, hvis du ønsker at vende tilbage til en flad væg overflade.

Tips & advarsler

  • Malede knockdown tekstur kan være vanskeligt at fjerne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com