Sådan anvendes glans for bejdset fyrretræ træ gulve

November 16

Pine er en blød træ, der er let skæmmet af tunge mund trafik. En højglans polyurethan belægning vil tilføje en smuk glans til en bejdset fyrretræ træ gulv, mens på samme tid tilføjer en meget tiltrængt hårdt, beskyttende lag. Sand gulvet let og derefter vakuum og rense grundigt før du anvender urethan. Bære en organiske dampe respirator, når du bruger polyurethan og ventilere området ved hjælp af fans. Gå ikke på et nyligt malet polyurethan gulv i mindst 48 timer efter påføring.

Instruktioner

•Tøm værelset helt og derefter let sand på gulvet med en polak sander og 100-grit papir. Ikke sand hårdt nok til at fjerne pletten.

•Vacuum hele gulvet. Tag din tid og gå over hver kvadrattomme af gulvet, herunder langs alle baseboards. Bære dine organiske dampe respirator for at beskytte dig selv mod støv.

•Aftør gulvet med tack klude til at forsikre at alle støv og snavs er fjernet. Den renere dit gulv, jo bedre dine finish kommer til at se.

•Indstil op ventilatorer i vinduerne i rummet. Fans bør indstilles til at blæse luft ud af rummet. Flere fans og mere luftstrømmen kan du oprette bedre. Tape eller pin elektriske ledninger til vægge til at holde dem væk fra gulvet.

•Tag på dine organiske dampe respirator og bære det løbende ved anvendelsen af polyurethan. Hæld en lille mængde af højglans polyurethan designet til gulve i et hjørne af værelse væk fra døren. Brug din lam 's uld moppe til at sprede urethan jævnt over gulvet. Når sprede urethan altid skubbe dit mop mod et udfyldt område. Hvis du plop din moppe til en færdig område og derefter trække det mod dig det vil efterlade en linje på dit gulv--hvis du starter moppen i et tørt område og skubbe det ind i en færdig område imidlertid der ingen linje når du løfter moppen op.

•Tillad den første frakke af urethan tørre i mindst 24 timer. Let sand gulvet ved hjælp af 120 grit papir på en pole sander. Hvis små "ruller" af urethan skrælle gulvet som du slibning, derefter urethan er ikke tør nok og må mere tid at tørre, inden slibning. Efter slibning jævnt (især slibning nogen bobler i den første pels) tørre gulv med tack klude og derefter anvende en anden frakke af urethan være omhyggelig med at skubbe din moppe fra et tørt område i et vådt område for at undgå mop linjer i gulvet.

• Lad det andet lag af urethan tørre i 24 timer. Sand urethan andet lag med en tilfældig rystepudser bruger 150-grit papir. Ser for områder med bobler eller andre fejl i urethan og sand disse særligt godt. Vakuum støvet omhyggeligt og derefter bruge bomuld klude sprøjtes med sprit til at tørre gulvet helt ren. Påfør en tredje lag af urethan, være omhyggelig med at moppe din urethan fra tørre områder i våde områder. Tillad den tredje frakke til tørre i 48 timer inden du går på det.

Tips & advarsler

  • Hvis din anden eller tredje lag urethan synes at "rynke" som det tørrer betyder var tidligere pelsen ikke helt tør før du din næste frakke. Den eneste løsning er at tillade urethan til at tørre helt og derefter sand med et gulv slibemaskine, begynder hele processen forfra igen.
  • Ren gulvet omhyggeligt og helt mellem frakker. Enhver støv eller snavs vil blive permanent integreret i urethan hvis ikke rengøres grundigt. Hvis du er i tvivl om urethan har haft tid nok til at tørre, fejle på siden af forsigtighed og tillade ekstra tørretid.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com