Sådan anvendes pletten for efterligning eg frysere i Mobile Homes

November 27

Mobile homes kan give en følelse af komfort og sikkerhed i et lille område. Anvende et nyt lag af pletten til kabinetter i mobilhomes er en fantastisk måde at fikse op udseendet af hjemmet og gøre det føles frisk eller nye. Fordi mange mobilhome kabinetter er lavet af billigere træ, såsom imiteret eg, skal du følge et par forskellige trin, når farvning.

Instruktioner

•Decide på plettens farve. Hvis din frysere er en naturlig eg farve, skal du finde ud af, hvordan du vil have dem til i sidste ende ser. Vurdere den hjem dekorative ordning, og finde en plet, der vil mesh med resten af interiøret. Styre væk fra mere slående farver såsom mørk kirsebær rød eller chokolade brun; de kan arbejde godt på kvalitet woods, men sandsynligt Se ikke godt på efterligning eg.

•Træk skuffer og døre. Hvis skabene er lavet af spånplade eller en lignende billige træ, vil du sandsynligvis have problemer med at dreje hængsler eller håndtag og skrue dem tilbage, når arbejdet er udført. For at give bedre resultater, Fjern skruer og hængsler fra døre og skuffer; fylde huller med caulk, og sand dem ned til det passende niveau (Se Reference 1).

•Forbered kabinetter. Mange mobile hjem kommer med en vinyl finish lag. For at anvende pletten korrekt, at sand vinyl finish, således at pletten har noget at holde sig til. Ved hjælp af en bøde - eller medium-sandkorn sandpapir, gnid overflader af skabene godt, indtil overfladen er forholdsvis jævn, men med en let ruhed. Stop slibning før du sand gennem vinyl (Se Reference 2). Sand resten af kabinetter, herunder hjørner, kanter og dekorative kamme, at fjerne enhver splinter eller pletter.

•Stain og samle skabene. Påfør et lag af pletter på overfladen af alle frysere med jævn, støt strøg af et paintbrush. Fordi rigelig plads og ventilation ikke er almindelige i mobilhomes, åbne vinduer for at tillade pletten til luft ud. Når først færdig, farvning, tillade kabinetter til tørre i 24 timer; Hvis det ønskes, frakke med et par lag af beskyttende belægning. Saml skuffer og døre, og sætte skabene sammen.

Tips & advarsler

  • Nogle mobile hjem frysere er ikke lavet af træ på alle; træ-ser finishen er simpelthen en laminat design indsat på spånplader. Disse kabinetter vil aldrig se passende når farves, så overvej slibning dem og anvende lag maling på overfladen (Se Reference 2).

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com