Sådan anvendes pletten for Rough-Cut cedertræ

April 16

Sådan anvendes pletten for Rough-Cut cedertræ

Rough-cut cedertræ er almindeligt anvendt udendørs for strukturelle sidespor. Som sådan er det hele tiden udsættes for elementerne med konstant nedfrysning og optøning forårsager udvidelse og sammentrækning af træ. De fleste maling reagerer dårligt under sådanne betingelser, sprængning under pres og derefter peeling væk. En solid krop pletten dog trænger ind i træet i stedet liggende på overfladen som almindelig maling. Dette gør det muligt at flytte sammen med træ som det udvider sig og trækker, at undgå den sprængning, der kommer så ofte med maling dækning. Anvende pletten er ikke anderledes end maleri på træ. Bare prime og derefter dække med solid krop pletten som en topcoat.

Instruktioner

•Rengør cedar overflade af børstning væk snavs og snavs med en stiv børste.

•Applicer et lag primer, ved hjælp af en alkyd primer specifikt anbefalet af fabrikanten som en plet-blokerende cedar primer. Børste primer på plads med en pensel, anvende primer sammen med kornet af træ og bruge lange streger. Overlap hver maling slagtilfælde med den næste, altid arbejder fra en allerede våd punkt på træ over tørt område og dækker små sektioner af træ på et tidspunkt, for eksempel et enkelt bord af sidespor. Dæk hele overfladen med primer ved hjælp af to tynde lag snarere end en enkelt tykke pels for at undgå huller i dækningen. Vente 48 timer for primer til tørre.

•Vær opmærksom på enhver stigende i træets årer på grund af absorption af primeren ind i træets overflade. Hvis kornet er steget, så sand PRIMES overfladen glat med medium-sandkorn sandpapir. Tørre væk eventuelle rester efter slibning med en ren klud før du fortsætter.

•Applicer pletten som du gjorde primer, børste det på langs kornet af træ og ved hjælp af to tynde lag til at oprette en enkelt pels. Dække primer med to frakker af pletten til at sørge for, at du skjule primer farve. Vent 24 timer for den første frakke til tørre, før du anvender andet, og derefter vente 72 timer for det andet lag tørre før du rører overfladen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com