Sådan arbejder en GE profil konvektion mikroovn

February 25

GE profil konvektion mikrobølgeovn er tilgængelig i køkkenbordet, over udvalg og indbyggede typografier. Disse ovne er designet med flere madlavning og opvarmning indstillinger og trykknap kontrolelementer. Disse mikrobølger bruge både mikroovn og konvektion magt til at lave mad, hurtigt og effektivt; Du kan justere magt niveauer, program ovn til opvarmning af forskellige typer af fødevarer, og bruge den aftagelige ovn rack til at koge store mængder mad på en gang.

Instruktioner

Fjerntrafik one-touch madlavning styrer. Sig-indslag knapper på kontrolpanelet kan du vælge hvilken type mad du madlavning, genopvarmning eller afrimning så mikrobølgeovnen indstiller timeren på egen hånd. Dette giver mulighed for nem og effektiv madlavning eller opvarmning af elementer.

•Brug drejeknappen. Hvis du vil justere tid og temperatur på en bestemt fødevare, drej drejeknappen til venstre eller højre for at justere tid og temperatur. Når du har foretaget dit valg, skubbe skiven bekræfte, så tryk på START/PAUSE-knappen.

•Brug den aftagelige ovn rack. Hvis du ønsker at tilberede eller opvarme forskellige typer af mad eller flere retter på en gang, skubbe ovn rack ind i ovnen til at stable tallerkner eller retter.

•Heat drikkevarer og popcorn automatisk. GE mikrobølgeovnen er udstyret med en Sensor madlavning system, der giver dig mulighed for at varme drikkevarer og popcorn med en "Instant-On" funktion. Placere elementerne i ovnen og vælg den relevante knap fra kontrolpanelet for let opvarmning.

•Brug funktionen Express Cook. Du kan tilberede fødevarer i 30 sekunder blokke med funktionen Express. Tryk på knappen "Express" til at opvarme mad ved et strømniveau på 10 til 30 sekunder. Du kan tilføje en ekstra 30 sekunder af kogetiden ved igen at trykke på knappen "Express".

•Brug funktionen automatisk afrimning. Reference GE mad Conversion Guide til at bestemme vægten af fødevarer i pund. Placere kødet eller varen til optøning i en mikrobølgeovn-safe skål, og tryk på afrimning knappen to gange. Drej skiven mad vægt du har beregnet i pounds, og tryk på START/PAUSE for at starte afrimning. Ovnen vil fortælle dig, hvornår du skal slå mad af fremvisningen af TURN mad OVER.

•Brug funktionen Cook. Fjerne den metalhylde fra ovnen og placere fødevarer såsom kød, fisk og grøntsager i en mikrobølgeovn-safe beholder med låg til at starte tilberedningen. Tryk på COOK og derefter vælge typen af fødevarer ved hjælp af skiven. Tryk på START/PAUSE for at begynde madlavning.

Tips & advarsler

  • Åbner døren, mens madlavning vil stoppe den varme proces; du bliver nødt til at trykke på START/PAUSE til at genoptage madlavning.
  • Vent i mindst fem minutter efter optøning kød, og 30 minutter efter optøning store Stege, således at fødevarer kan udligne. Fødevarer, der kræver tilføje ingredienser under madlavning, eller fødevarer, der skal koges afdækket, bør ikke opvarmes med funktionen COOK; i stedet bruge funktionen tid COOK for disse elementer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com