Sådan arbejder en minilæsser

March 13

Minilæssere er maskiner fra flere forskellige producenter i bygge-og anlægssektoren (ligesom BobCat, New Holland og John Deere). Disse små maskiner har kapacitet til at gå i stykker steder at en større loader kan ikke. Du skal blive fortrolig med hvordan man kan arbejde en Minilæssere loader før du bruger det på et projekt, som disse maskiner er karakteristisk og farlige i hvordan de drives. Uanset hvem gør din minilæssere styre, er de grundlæggende teknikker for at drive en standard.

Instruktioner

•Sæt dem afslappet i operatørens sæde for Minilæssere. Spænd sikkerhedsselen og/eller sænke den låsning roll bar i position. Kontroller, at sikkerhedsglas eller mesh omkring operatørens bur er intakt og vedhæftede Minilæssere steer rammen. Hvis noget er beskadiget eller mangler, afslutte Minilæssere og ikke bruger den.

•Start en Minilæssere. På nogle modeller kan der være en switch eller en serie af switche over center forreste ramme eller til den nederste højre hjørne af operatørens stol. Sørg for, at alle disse parametre er slået fra hængelåssymbolet præget på rammen. Hvis din model Minilæssere bruger en tændingsnøglen, indsætte nøglen og aktivere det til den første position; vente af gløderør lys (ved siden af tændingen) slukker inden dreje nøglen hele vejen til højre for at starte Minilæssere. Nogle modeller bruger en lunte og skifte system. Sikringen er i midten af toppen af den forreste ramme inde i førerhuset. Indsæt sikringen og drej kontakten.

•Vælg din hastighed. Nederst til højre på operatørens sæde er en løftestang med "Fast" eller "Langsomme" markeret. Skiftevis, det kan have en skildpadde og kanin symbol; skildpadden er lig med "Langsom." Bruge en langsom speed indstilling indtil du er vant til din Minilæssere.

•Flyt Minilæssere frem og tilbage. Push to joystick kontrol foran operator sæde arm frem til at flytte knækstyrede frem. Trække sig tilbage på dem for at sætte knækstyrede i bakgear.

•Drej Minilæssere. Det vil dreje i retningen af joysticket, som du trækker mod dig, men du skal også skubbe den modsatte joystick fremad for at give magt til turn. Hvis du vil slå til højre, trækker det rigtige joysticket mod dig og skubbe frem med venstrefløjen. Praktisere denne--Minilæssere er i stand til meget skarpe sving, og kontrollere tur tager erfaring.

•Øge og lavere spanden. Rock den venstre pedal fremad vil sænke spanden og tilbage for at hæve den. Rock pedalen ved at trykke med din tå eller hæl.

•Lære at scoop og dump med spanden. Rock den højre pedal frem til at øse. Rock pedalen bagud til at dumpe.

•Kontroller spand til den første bunke. For eksempel, hvis du vil flytte en bunke af snavs, hæve spanden, indtil det er omkring 6 inches over jorden, derefter køre maskinen til bunken af snavs.

•Forbered indlæse spanden. Stoppe maskinen, lige før du når snavs bunke, og sænke spand til jorden.

•Læg spanden som køremaskine frem og skubbe spanden i snavs bunke mens også løfte spanden op. Når spanden er fyldt, tilbage fra snavs bunke samtidig sænke spanden, indtil det er 6 inches over jorden. Aldrig drevet med en fyldt spand højere på maskine end dit knæ; vægten i spanden kan ændre balancen i maskinen og få det til at tip hvis det er højere.

•Dump belastning. Kør maskinen over hvor du vil markedsføring snavs, begynde at hæve spanden, som du flytter frem, dump spanden og derefter vende maskinen. Rejse i spanden igen og derefter Sænk den tilbage til førerpladsen.

Tips & advarsler

  • Praksis at hæve og sænke spanden, indtil det er en flydende og naturlig bevægelse for dig. Dette er en bevægelse af Minilæssere, der er mest sandsynligt, at påvirker din balance. Jo mere naturligt det føles for dig, jo bedre vil du være i stand til mening enhver ubalance under belastning og træffe korrigerende foranstaltninger.
  • Betjen ikke nogen Minilæssere uden beskyttende designelementer som en roll bar, sikkerhedssele eller luftfartsforetagendets bur. En minilæsser, som er blevet ændret, eller hvis beskyttende designelementer er beskadiget er usikkert at fungere; alvorlig skade kan forekomme, hvis du bruger den.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com