Sådan arbejder en Oster konvektion Counter Top ovn

March 27

En konvektionsovn har et internt monteret fan, der cirkulerer varm luft i ovnen til at tilberede maden hurtigt og jævnt. Selvom Oster fik sin start making hårklippemaskiner i midten af 1920 ' erne, forgrenet selskabet ud i 1940 ' erne med en linje af små køkkenapparater. Oster har været et datterselskab af Sunbeam siden 1960. Oster counter top konvektionsovn ligner en regelmæssig Toastmaskine, men har nogle af fordelene ved en større konvektionsovn, såsom en interiør lys, en slagtekyllinger og en justerbar rack.

Instruktioner

•Vælg en funktion fra tastatur på højre side af ovnen. Vælg mellem ovn (til bagning, konvektion bagning og bagende), Toast, Pizza, Dehydrate og afrimning. Brug op eller nedpilene bagning tid, temperatur og toast skygge. Vælg Timer/Temp, når du bruger funktionen ovn for at skifte fra tid til temperatur. Ur, lampe, Stop/Annuller og Start er selvforklarende.

•Preheat ovnen før bagning ved at trykke på knappen "Ovn" én gang. Brug op- og ned-pilene til at vælge den ønskede temperatur. Trykkes "Timer/Temp"-knappen én gang og derefter trykke på pil ned, indtil "7:00" vises på displayet. Tryk på knappen "Start". Indrømme den vises for at tælle ned til nul før du placerer din fødeemner i ovnen. Flytte rack til den ønskede højde, før tænde ovnen.

•Åbn ovndøren og sted har dine fødevarer på rack når ovnen forvarmes. Tryk knappen "Ovn" så brug op- og ned-pilene til at vælge din bagning temperatur. Tryk på "Timer/Temp" for at vælge den ønskede bagetiden, så tryk på "Start". Fjerne dine elementer fra ovnen når bagning cyklussen er afsluttet og timer lyde.

•Brug konvektion funktion til at tilberede mad hurtigere og mere grundigt. Gentag trin 3, men Tryk på knappen "Ovn" to gange. "Fan bage" vises på displayet.

•Brug funktionen Toast toast brød, vafler og kager. Sted rack i den ønskede højde. Tryk på knappen "Toast" og derefter op- og ned-pilene til at vælge den ønskede farve. Tryk på "Start". Fjerne dit brød elementer fra ovnen, når ristningen cyklussen er færdig

•Brug Pizza, afrimning og Dehydrate funktioner ved at trykke på den tilsvarende knap. Trykkes op og ned piletasterne til at vælge den korrekte tid, og tryk derefter på knappen "Start". Fjerne din elementer fra ovnen, når funktionen har afsluttet sin cyklus.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke er vant til at bruge en konvektionsovn, skal du muligvis eksperimentere med din bagning af justering af temperatur og tid der passer til din smag.
  • Tillad ovn at køle før rengøring. Tag stikket ud af ovnen og tørre det med en ren klud. Aldrig neddyppes din ovn i vand.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com