Sådan at beslutte, hvis bambus bordplader er rigtige for dig

December 26

Sådan at beslutte, hvis bambus bordplader er rigtige for dig

Hvis du laver en køkken remodel, overveje at installere bambus bordplader. Alle stilarter af køkkenbordet materialer - marmor, laminat, træ--har deres fordele og ulemper, som gør bambus. Når du ser på en bambus køkkenbordet, Husk på at det har mange af de samme egenskaber som en træ bordplade. Hvis en træ bordplade ville arbejde for dig, er chancer en bambus bordplade vil være en lige så god eller endnu bedre, valg.

Instruktioner

•Pick bambus hvis det passer til udseendet af dit køkken. Hvis du ønsker en ultramoderne look, er bambus bordplader nok ikke for dig. På den anden side, hvis du ønsker at kombinere moderne med en smule af rustik, eller gå minimalistisk med en japansk stil, fungerer bambus bordplader godt.

•Calculate dit budget. I 2011 er den typiske omkostninger af bambus per kvadratfod sammenlignelig med træ, ifølge køkken Countertop muligheder, med planke-type kører på $35 per kvadratfod, på den lave ende, og træ lidt mindre på $30. Men typen kornet af bambus er billigere på $22 pr. kvadratfod. End laminat er træ og bambus nogle af de mest omkostningseffektive muligheder.

•Evaluate hvordan du koge og drive et køkken, som bambus er ikke varmebestandig. Hvis du har tendens til at sætte varme ting på disken, kan du brænde køkkenbordet. Men bambus er hårdere og tungere end de fleste hårde træsorter, hævder webstedet helt bambus--som nævner også, at det er 16 pct. hårdere end ahorn, de mest almindelige træ, der anvendes til skærebrætter.

•Vælg bambus hvis du ikke har noget imod lidt vedligeholdelse. Du skal anvende olie på lejlighed, selv om bambus bordplader generelt ikke behøver at være olieret så ofte som andre træ bordplader.

•Ansigt grøn. Bambus bordplader er et godt grønne valg, da bambus er en vedvarende ressource. Mange af de forhandlere, der sælger bambus bordplader er klar over deres købere kan være grøn (og muligvis grønne virksomheder, selv), så er du sandsynligvis finde bambus bordplader, der har været sat sammen uden nogen skadelige kemikalier--en kæmpe bonus når du forbereder maden på dem.

Tips & advarsler

  • Bambus bordplader kan købes, i segmenter eller brugerdefinerede bestilte.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com