Sådan at beslutte, hvor meget spor belysning jeg har brug for

January 25

Sådan at beslutte, hvor meget spor belysning jeg har brug for

Sporet belysning er en indvendig belysning mulighed begunstiget af boligejere for sin alsidighed og æstetiske kvaliteter. Nogle foretrækker de moderne look, der spore belysning tilbyder, mens andre bruger det til at fremhæve et bestemt objekt eller område.

Der er en række spor, der kan bruges--sådan monorail og kabel- og flere typer af inventar til at passe på sporene. Uanset hvilken bane eller armatur bruges, anvendelse nogle generelle tommelfingerregler ved fastsættelsen af, hvor meget belysning er faktisk nødvendig.

Instruktioner

Afgøre, om belysning en hele rummet eller Accenting et bestemt objekt

•Indstil Hvis belysningen er et grundlæggende formål, såsom belysning et værelse eller til accent et bestemt objekt. Generelt om tre lys bruges på et spor med en gennemsnitlig størrelse, men der er ikke angivet minimum eller maksimum. Antallet af inventar afhænger normalt af størrelsen af et rum eller det æstetiske formål.

•Measure loftshøjde til grundlæggende rumbelysning. Lysene skal være monteret på loftet og pegede nedad. For at være mest effektiv, sporet for lysene skal placeres to til tre fødder fra den nærmeste væg til lofter op til ni fødder, og tre til fire fødder fra den nærmeste væg hvis lofterne er mellem ni og 11 fod. Lysene skal placeres i samme afstand fra hinanden, da banen er fra væggen.

•Vælg en belysning kilde. Ifølge Pegasus Associates, glødelamper, PAR halogen, hr. 16 halogen er fluorescerende og metal metalhalogen pærer alle realistiske valgmuligheder. Fluorescerende, men bruger elektricitet mere effektivt end halogen, men halogen er bedst for accent belysning.

•Brug denne formel for afstand inventar til accent belysning: S = D x 0,55, da det måler distance (D) fra loftet lige ned ad væggen til midten af objektet bliver tændt. Hvis afstanden fra loftet til objektet er fire fødder (4 x 0,55), derefter bør de lamper fordelte 2,2 fødder fra væggen (S), omtrent to fod og tre inches. Placere armaturet i en 30 graders vinkel.

•Vælg din pærer. Ifølge Form Plus funktion varierer pærer i diameter og lysstyrken på det lys, de udsender. De fleste lav spænding inventar bruge MR 16 og hr. 11 halogenpærer. Bestemme lysstyrkeniveauer ved at vælge watt - jo højere de lysere-- og beam sprede type behov. Stor stråle vinkler, 25 grader og op, er "oversvømmelser" mens mindre stråle vinkel, under 25 grader, er "steder."

Tips & advarsler

  • Generel belysning med sporet lys er kendt som "vask" en væg eller værelse. Men hvis lyset vil være rettet mod mere tekstureret overflader såsom forhæng, en mursten pejs eller en stenmur, kendt som "wall græsning," Placer derefter spor af lys seks til 12 inches fra væggen med lamper seks til 12 inches fra hinanden og rettet nedad.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com