Sådan at beslutte mellem laminatgulve

December 18

Du har besluttet at have laminatgulve installeret i dit hjem, men når du så de tilgængelige valg du blev forvirret. Med snesevis af producenter tilbyder hundredvis af stilarter og farver på en bred vifte af priser, kan det virke som en uoverkommelig mission at beslutte blandt laminatgulve. Heldigvis, når det kommer til at vælge et laminatgulv der er en metode til vanvid, og du vil være i stand til at foretage dit valg med fortrøstning.

Instruktioner

•Undersøg garantier for laminatgulve du vælger fra. Producenter tilbyder en vifte af garanti dækningsområder for deres laminat produkter og produkter med de længste og bedste garantier bør gå på din liste.

Dyrknings fabrikanterne. En garanti er kun så god som den virksomhed, der tilbyder det, og en 30-årig garanti, der tilbydes af et nyere selskab vil være værdiløse, hvis virksomheden ikke er rundt i fem år. Kigge efter producenter med den mest erfaring i at producere laminatgulve, og kontrollere deres kunde service omdømme. Derudover ser for nordamerikanske Laminat Gulvbelægning Association certificering tætning, som sikrer, at produktet har bestået foreningens standarder og kvalitetstest.

•Indstil dit gulv budget. Fordi laminat priser har en så bred vifte, ved at indstille dit budget på forhånd kan du fjerne en række special-bestille produkter og muligvis nogle af de mest - og mindste-dyre produkter.

•Pick hvad du foretrækker fra de resterende laminat gulve, overvejer farverne og stilarter der passer din smag og livsstil.

•Narrow dine valg til de øverste tre eller fire på din liste.

•Request prøver af hver laminat på din liste. Gulvbelægning detailhandlere har typisk prøve boards til rådighed, som du kan tage hjem til at se, hvordan de ser ud, når de er installeret.

•Scrutinize hver prøve individuelt i det rum hvor laminatet er at blive installeret, placere prøverne i forskellige områder af rummet og under både naturlige og kunstige lys. Dette vil give dig sikkerhed for at du har valgt den laminatgulv, der er perfekt til dit hjem og livsstil.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com