Sådan at beslutte på farver til at male et hus

March 3

Hjemmet afspejler boligejer. Ligesom du bære bestemt tøj og farver til bestemte lejligheder, bør de farver, du vælger til dit hus udvendig afspejle dig selv, dit community og din husets historie. Picking et farveskema, der tilfredsstiller du og dine naboer kan blive overvældende, og plukke den forkerte farve ordning vil reducere dit hus værdi og kan påvirke dit venskab med naboerne. Lære at vælge farver baseret på dit hus individuelle behov kan hjælpe dig med at navigere mulighederne og efterlade dig med et smukt hjem til at modstå test af tid.

Instruktioner

•Pick en maling mærke tilbyder farver, der ikke kun passer til din smag, men der er markedsført som en "overflade-coat" no-primer maling med vand afvisende og konserveringsmidler. Disse tre kvaliteter vil sikre at malingen vil holde sig til dit ydre og Beskyt din facade fra vandskader og at malingen ikke vil knæk eller chip.

•Kontakt din boligejer association vedtægter eller undersøge hvilke farver dine naboer har brugt. Hvis du bor i en urban nabolaget, kan du se det meste lyse farver sammenlignet med forstæder farver, der tendens mod konservative blues, brune eller grønne. Boligejer foreninger samt nogle historiske kvarterer har tendens til at begrænse deres farveskemaer.

•Indstil hvad stil af hus du bor i, fordi der kan diktere de mest almindelige maling mønstre. For eksempel, bruger victorianske hjem traditionelt lyse farver, mens en Colonial hjem vil have en "roligere" eller "køligere" farvepalet bestående af lys, næsten pastel farver.

•Indstil hvor meget sollys, dit hus får i løbet af dagen. Hvis dit hus modtager fuld sol, kan du vælge neutrale og dæmpede farver. Fuld soleksponering har tendens til at forstærke lyse farver.

•Vælg en grundfarve, der vil tjene som det primære (mest fremtrædende) farve i dit hjem. Dette vil variere afhængigt af stilen i dit hjem. Næsten alle boliger er flot i hvid eller off-white toner.

•Kontakt farvehjulet til at beslutte på trim og accent farver. Vælg farver placeret på modsatte sider af farvehjulet, som modsatte farver har tendens til at bringe bedste frem i hinanden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com