Sådan at betrække en Sofa med faste puder

December 25

Sådan at betrække en Sofa med faste puder

Sofa med faste puder tilbyder en ekstra udfordring for den vordende re Møbelpolstrer. Endnu den vedlagte pude setup giver mulighed for en mere bekvem hæftning af stoffet bag hynder og ind i sofaen ramme. Mens vedlagte puder tilbyder mere stabilitet og mindske sandsynligheden for pude materialet glider rundt i sofaen, er processen for at fjerne stoffet mere involveret. Men med passende stof og grundlæggende værktøjer, det er muligt at ændre stof på deres sofa og tilføje fyld, hvis det er nødvendigt, at skabe en sofa, der er komfortable og attraktive endnu en gang for alle.

Instruktioner

•Drej sofa på hovedet ned og fjerne alle synlige hæfteklammer på undersiden ved hjælp af korte puller. RIP sømmene på bunden ved hjælp af sømmen ripper, hvis ingen hæfteklammer er synlige. Skære stof ned i bunden af sofaen med saksen er en langt hurtigere løsning, hvis du har ingen grund til at holde stoffet intakt. Fortsætte med at fjerne stoffet i uanset metode giver de bedste resultater, indtil alle stof er blevet fjernet.

•Spread ud de fjernede stof og bestemme, hvor mange værfter af nyt stof, det vil tage baseret på den gamle stof størrelse. Tilføj mindst én yard til det fjernede stof beløb for at tage højde for eventuelle forskelle, der kan opstå på grund af ikke-professionelle installation af stoffet.

•Klippe ud den nødvendige mængde af stof og drapere det over sofaen. Begynde med puder og guffe stoffet i stramt alle rundt om puden og ned i revnen mellem hynden og ryggen. Strækstoffer stramt over puden og Hæft det til træramme af sofaen så dybt som muligt i sprækkerne.

•Fortsæt til Strækstoffer tværs over ryggen, armene og forsiden af sofaen, hæftning stoffet til træramme når det er muligt at gøre den strammeste fastgørelse af stoffet. Afslutningsvis udlæg i stoffet hæfte det til bunden af sofaen hver fire inches rundt i bunden af sofaen. Cut off eventuelle overskydende stof med saksen.

Tips & advarsler

  • Enhver sagging eller flade puder kan bankes let før stoffet er fuldt strammet ved at tilføje bomuld pladevat eller skum polstring før du tilføjer de endelige hæfteklammer til stoffet omkring en sektion. Ting så fuldstændige oplysninger som muligt at tage højde for uundgåelige tab af volumen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com