Sådan at fortælle en alder af en Kitchenaid produkt

May 22

KitchenAid er et mærke af hvidevarer ejes og drives af Whirlpool corporation. Blandt de produkter, der er frigivet under banneret KitchenAid er gryder og pander, blandere og andre typer af Køkkengrej, samt store apparater såsom vaskemaskiner og tørretumblere. Hvis du forsøger at fortælle en alder af en KitchenAid produkt i dit hjem, kan du gøre det ved hjælp af dets løbenummer.

Instruktioner

•Find serienummeret på din KitchenAid apparat. Dette nummer er på apparatet selv, ligegyldigt hvis det er et køleskab eller en brødrister. Antallet er også i den håndbog, der fulgte med produktet (hvis du stadig har det). Skriv nummeret ned, så du ikke behøver at holde henviser til etiketten på apparatet.

•Look på det andet bogstav i dit serienummer. Det repræsenterer året dit KitchenAid apparat blev produceret. For eksempel, angiver "J" et apparat, der er gjort i 1999. Årene går som bogstaverne, så "K" ville være lig med år 2000, "L" ville være lig med år 2001, og så videre. Året 2011 vil blive tilkendegivet ved en "V".

•Undersøg dit serienummer for de første to numre efter "År" brevet. Det fortæller den eksakte uge årets dit KitchenAid apparat blev fremstillet. For eksempel, hvis dit serienummer er "52" i denne position, tyder det på, at produktet er fremstillet i den sidste uge af året. Henvise til en kalender for det pågældende år (såsom kalender på computeren) for at indsnævre en alder af dit KitchenAid produkt til en periode på syv dage.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com