Sådan at fortælle hvilken slags flise gulv er installeret

June 23

Sådan at fortælle hvilken slags flise gulv er installeret

Hvis du har et flisegulv installeret i dit hjem og du spekulerer hvordan man behandler det, du har brug at vide hvilken type flise det er. Mens du kan ikke muligvis identificere de flise producent uden at have adgang til en løs stykke, kan du klassificere flise som en slags sten, porcelæn eller keramik, så du kan behandle det i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

•Pour en lille mængde vand på din flisegulv, og check for absorption. Sten fliser og nogle typer af terracottafliser absorberer vand. Inspicere flise for at se, hvis det blev mørkere, hvor vandet lå. Hvis flisen er formørket i nogen del, er vandet blevet absorberet.

•Tjek for variation, farve og markeringer. Ikke to stykker af Natursten fliser vil nogensinde vises på samme måde to gange. Marmor fliser kan have vener kører gennem dem, mens travertin vil have huller, der har været fyldt med en harpiks. Køre dine fingre over områder med forskellige farve; Hvis de er glattere, kan flisen være harpiks. Kalksten fliser kan have fossiler, mens granit kan have en tætpakket granular mønster. Keramik og porcelæn fliser kan være mere ensartede.

•Look for tilstedeværelsen af glasur. Komme tæt på flisen, og ser på kanten hvor det opfylder injektionsmørtel. Du kan observere en tynd linje lige over leddet, hvis flisen er omfattet af glasur. Mange typer af keramiske fliser har glasur på toppen, mens sten og de fleste porcelæn fliser ikke.

•Mærk fliser for tekstur. En forholdsvis ensartet tekstur---kan om poleret, mat eller nødlidende---signalere en porcelæn flisegulv. Natursten fliser vil have små gruber, sprækker og abnormiteter, som porcelæn ikke vil have.

•Measure fliser. Hvis du er bekymret for tilstedeværelse af asbest flise i dit hjem, Søg efter fliser lavet af vinyl eller linoleum, der måler ni eller 13 inches i størrelse. Hvis disse fliser blev installeret inden i 1970 ' erne, indeholder de sandsynligvis asbest, selv om en professionel skal udføre en kemisk test for at være sikker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com