Sådan at fortælle hvilken slags træ jeg har på mine dæk

August 9

Sådan at fortælle hvilken slags træ jeg har på mine dæk

At identificere typen af træ, der anvendes i dine dæk kan hjælpe du bestemme, hvordan til behandling af træ. For eksempel, hvis du ønsker at male, vil nogle træ vise kornet af træ gennem malingen. Andre typer af træ acceptere pletten bedre. Dæk træ er normalt fremstillet af billigt, holdbart træ, der er nemme at finde i regionen. Holde dette i tankerne, som du foretage din forskning, fordi det er usandsynligt, du har en sjælden eller udenlandske træ på dækket.

Instruktioner

•Undersøg farve af træ til at indsnævre dit valg. Lyst træ er normalt Ask, eg, birk og ahorn. Mørkt træ er ofte mesquite eller valnød.

•Touch træ til at bestemme hvor hårdt eller blødt, det er. Hvis du kan ridse eller bule i skoven med din Fingernegl, er det en nåletræ. Nåletræ er generelt billigere end løvtræ og er nem at nagle så det findes ofte på dæk. Fyr, Gran og cedertræ er typer af nåletræ. Eg og bøg er typer af hårdttræ.

•Study kornet af træ. Hvis kornet er stramme og svært at se, er det en lukket-grain wood. Hvis kornet er stort og let synlige, er det en open-grain wood. Nåletræ har en lukket korn men hårdttræ kan have åben eller lukket korn. Eg og aske er åben-kornet træ. Ahorn, elletræ og kirsebær har lukket-grain wood.

•Sammenligning de oplysninger, du har samlet om Karakteristik af træ til en online database eller bog til at bestemme specielt typen af træ, der anvendes i opbygningen af dine dæk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com