Sådan at tegne bygninger & grundlæggende arkitektur

October 8

Sådan at tegne bygninger & grundlæggende arkitektur

Arkitektur er en af menneskehedens ældste felter. Vi kræver bygninger til at huse os, og gennem årtusinder arkitektur er vokset fra en utilitaristisk disciplin til en kunst. Mange mennesker udforske arkitektur og udarbejdelse, og de lærer at skabe arkitektonisk design ikke er så svært som det kan synes. Selvfølgelig, de er ikke arkitektonisk mestre fra starten, men de grundlæggende udarbejdelse teknikker er let og har eksisteret i hundreder af år. Desuden er computer udarbejdelsen ikke en vanskelig overgang, når du har de grundlæggende færdigheder for hånd udarbejdelsen.

Instruktioner

• Definér hvad slags bygning du skal tegne. Selv om mange beslutninger træffes af arkitekt og ordfører, som tegningerne er lavet, skal du først forstå, hvad du forsøger at skildre. Vil du tegne et hus, skyskraber eller noget andet? Definere, hvordan store struktur vil være. Størrelsen er vigtig for at bestemme omfanget af tegningen. Da tegningen er begrænset af størrelsen af ark papir eller vellum, skal du formindske bygningen til en skala, der er relevante for arket.

•Indstil omfanget af tegningen. Vil der være flere tegninger på ét ark? Hvis så, så du bliver nødt til at opdele arket i lige dele for hver af de tegninger, du vil gøre og vælge passende skala. Kig på dine arkitektoniske skala og beslutte, som er rigtigt for dig. Hvert kryds på nogen side af skalaen er lig med 1 fod. Fraktioner i slutningen af skalaen give omfanget af flåter på siden af skalaen. For eksempel er 1/8 1/8 tomme er lig med 1 fod, hvilket svarer til 1 tomme er lig med 8 fod. Sikre, at du altid bruger en skala for enhver én tegning, ellers tegningen bliver forkert.

•Tape ned din ark til udarbejdelsen overflade. Overfladen kan være enhver nogenlunde vandret overflade, men overfladen skal være glat, uden buler eller ridser. Sikre arket er firkantet med T-square eller parallel bar.

•Begin udarbejde din struktur ved hjælp af din valgte skala. De mest almindelige arkitekttegninger kaldes ortografisk fremskrivninger. Der er tre typer af ortografisk fremskrivninger: en plan, eller vandrette snit gennem en struktur, der viser layoutet for en plads; en sektion, eller lodret snit gennem en struktur, der viser de rumlige Karakteristik af bygningen; og en elevation eller lodret klippe viser de lodrette flader af den ydre eller indre af en struktur. Elementer i ortografisk fremskrivninger er de samme dimensioner i de samme vinkel som de ville vises fysisk konstrueret. Selv om skalaen du bruger vil bestemme størrelsen af elementer på papiret, skal de skalerede dimensionerne være nøjagtig dem bygget. Så en 3/8-tommer linje trukket i 1/8 skala er lig med 3 fødder, og det ville blive bygget til denne dimension i virkelige konstruktion.

•Brug din T-square eller parallel bar for alle vandrette linjer, kant ved 90 grader på trekanten justerbar for alle lodrette linjer og vinklet kanten af din justerbare trekant for enhver Diagonale linjer. Den justerbare trekant kan rumme nogen ønskede vinkel op til 90 grader. Vinkler større end 90 grader kan udarbejdes ved at vende den justerbare trekant ind på en anden kant. Husk at alle materialer i arkitektur har en tykkelse, så ikke tegne vægge eller døre med kun én linje – bruge to linjer til at betegne tykkelse af disse elementer.

•Explore ændres til din bygning som du udkast til strukturen. Arkitekter og rådgivende bruge tegninger som redskaber, og den arkitektoniske design ændringer i hver bygning element er udarbejdet.

Efter at du har med held udarbejdet din struktur, prøve andre typer af tegninger, udover ortografisk fremskrivninger. Isometriske tegninger er tegninger, der viser elementer, der er korrekt dimensioneret, men vinkler og relationer er ændret for at give tredimensionalitet til tegningen. En anden type af tegning er perspektiv. Overslag viser en struktur som vi ser det i virkeligheden. Et overslag kan være: et punkt, med linjer af dybde konvergerer mod en enkelt forsvindingspunkt; to punkt, med linjer vinkelret på hinanden smelter sammen til to forskellige vanishing point; og tre point, svarende til to-punkt perspektiv, men med de lodrette linjer konvergerer mod et forsvindingspunkt.

•Render dine tegninger med skygger eller farvet blyant til at tilføje realisme til dine udarbejdet arbejde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com