Sådan at tegne plantegninger for et nyt hjem

May 16

Sådan at tegne plantegninger for et nyt hjem

Træde ind i et hjem Hvis planer, du har tegnet kan være utroligt givende. Men før at komme ud din lineal og blyant, er det en god idé at studere adskillige eksisterende planer at lære forskellige muligheder for at opdele et hjem interiør. Ved at gøre dette, vil du være sikker på at medtage vigtige elementer du kan have overset. Når du har en færdig plantegning, som du gerne vil bygge en faktiske hus fra, sikre din plan er muligt ved at have en erfaren arkitekt evaluere det.

Instruktioner

•Draw en stor rektangel på et stykke papir. Denne rektanglet repræsenterer den øverste visning af udvendige vægge af et hus med én etage, to soveværelser og et badeværelse. Dette design vil lære dig grundlæggende i tegning et hjem gulv plan, som du derefter kan tilpasse til dine særlige behov.

•Face din papir så det rektangel lange side kører fra venstre mod højre, så trække en lodret linje skære gennem den venstre tredjedel af rektanglet. Denne linje repræsenterer Parlamentets første indervæg. Nye område til venstre for den lodrette streg, tegne en vandret linje, der deler det nye område i halve. Mærke både top og bund halvdele som "soveværelse."

•Draw en lodret linje, hvis øverste punkt er centrum for den øverste linje i hovedhuset rektangel. Det nederste punkt er en tredjedel af huset rektanglets bredde, målt fra den øverste kant af rektanglet.

•Draw en vandret linje, der forbinder det nederste punkt af den linje, du lige gjorde, med den højre kant af soveværelserne du gjorde tidligere.

•Label den nye værelse du har foretaget på den øverste midten af huset planen som "Badeværelse." Label området til højre for badeværelse som "køkken", og navngiv den resterende region på det nederste højre hjørne af huset rektangel som "living room."

Rummet divisionerne lige givet er et udgangspunkt. Du kan "slide" (dvs. slette og gentegne) vægge til hvor du har brug for dem, men for din første plan eller to, Hold linjer tæt på hvor du har tegnet dem. Grunden hertil er, at et hus plads skal være delt op på måder, der rumme utility linjer og også aktiviteter for beboerne. De nuværende underinddelinger du gjort, tages hensyn til disse kriterier.

•Indlæs, fra grundplaner knyttet til fra ressourcer, top-se billeder af de følgende kampe: bad, toilet, badeværelse vask, komfur, køleskab og køkkenvask. Også downloade dør og vindue billeder.

•Kopiér komfur billede ind i et program som lader dig måle og ændre størrelsen på billeder. Brug dette program resizing værktøj til at gøre den længste side af komfur billede foranstaltning mellem en ottendedel og en fjerdedel af den længste side af køkkenet i dit hus rektangel. Ændre størrelsen på hver af de andre billeder på samme måde, at gøre sin længste side foranstaltning mellem en ottendedel og en fjerdedel af den længste side af lokalet, der indeholder billedet.

•Udskrive og skåret ud flere eksemplarer af hver af billederne, for nem positionering inde værelse rektangel.

•Sæt døren billeder ethvert sted, du i følgende retning: (Bemærk at "top" og "bund" ikke henviser til faktiske højder her, men kun til positionen på plantegningen som du se den.) de højre kant af hvert soveværelse; den nederste kant af badeværelset; Køkkenets øverste kant; og stues nederste kant.

•Sæt vindue cut-outs langs disse kanter: den øverste soveværelse venstre; den lavere soveværelse bunden; bad og køkken øverste kant; og stue nederste kant.

•Sæt brusebad billede du skære langs badeværelses øverste væg inde i rum. Juster håndvask og toilet billederne i rum langs dens højre væg.

•Anbring, inde i køkkenet, komfuret billede mod at rummets venstre væg, og placere vask og køleskab mod toppen og højre væggene, henholdsvis.

•En komplet din plan ved at anbringe udskæringer på papir med værelse rektanglet, og derefter kopiere det eller gentegning det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com