Sådan at transportere en præsamlet opbevaring stald

October 22

Sådan at transportere en præsamlet opbevaring stald

Køb en præsamlet opbevaring stald er et klogt valg for dem, med lidt tid og tømrerarbejde erfaring; men bevæger sig sådan en struktur er en udfordrende opgave. Jo større Laden og jo større afstanden over som laden skal flyttes, jo højere chance for at skade bygningen eller miste det helt. Dem uden erfaring eller det rette udstyr bør kontrakt en hus-flytte kontrahenten for at undgå dyre fejl.

Instruktioner

•Brace opbevaring stald med 2-tommer af 4-tommer boards på studs, dørkarme og vinduesåbninger. Gøre X-formede seler ved måling af diagonal afstanden mellem hver stud og ramme og skære en bestyrelse til at længde. Trække 3 1/2 inches fra denne længde til at markere og klippe et andet bord. Skæres i bjælker til en 45-graders vinkel med en gering sav. Kile et bræt diagonalt og skære den anden bord i halve. Hvis de to halvdele ikke bliver pres passer mod kilet bestyrelsen i den modsatte retning til at fuldføre X, Fastgør stykker med negle, træ lim eller skruer til transit. Oprette en X-frame mellem modsatte hjørner af ordet for at hjælpe laden vedligeholde sin grundlæggende form.

•Sæt en donkraft under hvert hjørne post og hæve laden. Hverve tre venner for at øge alle sider af laden en selv i det mindste indtil den når en højde af omkring 5 inches.

•Skub PVC polakkerne under hævet laden hver 4 fod. Hverve flere raske venner til at hjælpe med at få barn op en flad seng trailer rampen. Bruge løb løbsk bånd til at forhindre stilladser polerne ruller og sikre stald til trailer med reb.

•Kontroller laden til webstedet og tilbage trailer op til kanten af instituttet. Sænke rampen og rulle i laden på instituttet. Hæve Hjørnestolperne med donkrafte og fjerne polakker. Lavere i laden på pladen og fjerne stikkene.

•Disassemble og fjern X-seler inde i laden.

Tips & advarsler

  • Sikre stald til foundation med lange konkrete skruer, hvis du bor i et område med stærk blæst eller jordskælv, der kunne fortrænge laden.
  • Høre lokale ordinancer for at bekræfte, om du skal indhente tilladelse før transport af laden. Kontrollere højde restriktioner af broer på din planlagte rute, så du ikke går i stå under kørsel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com