Sådan at transportere ildslukkere

August 27

Sådan at transportere ildslukkere

Brandslukkere indeholder kemikalier ved meget højt tryk. Transportere dem indebærer bevæger sig langsomt og dæmpning af brandslukkere, så der er ingen risiko for eksplosion eller utilsigtet aktivering udløsningsmekanisme. Flytte en brandslukker er en enkel og sikker proces, så længe du bruger forsigtighed under processen, og erstatte ildslukker med en ny på det oprindelige sted.

Instruktioner

•Lift brandslukker ud af sin beslag. Hvis det er lav til jorden eller meget tunge, elevator med dine ben i stedet for din nederste del af ryggen til at forhindre skade. Hold ildslukker i bunden med stærkere hånd og hold håndtaget med svagere hånd.

•Walk med ildslukker i køretøjet, hvor vil du transportere det. Aldrig opstille mens du bære det, eller du risikerer slippe den. Wrap brandslukker i et tæppe som en pude, og Placer det oprejst i køretøjet i en knibe, så det ikke vil flytte under transport.

•Kontroller langsomt og omhyggeligt at forhindre skurrende brandslukker. Når du når din destination, omhyggeligt ophæve ildslukker ud af sin sikret plads og udpakke tæppe. Carry ildslukker til sin nye spot på samme måde du bar det ud af det oprindelige sted. Sænke ildslukker i sin nye beslag.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com