Sådan at uploade billeder til en maling prøve

October 31

Sådan at uploade billeder til en maling prøve

Valg af maling farver er en bevidst proces. Medmindre du genfremstille sædvanligvis din hjemmets vægge, lofter og trim, vil du have til at leve med din farvevalg i et stykke tid. Og farve er kun én faktor: væg maling er tilgængelige i en række forskellige finish--mat, semi-mat og glans-- og teksturer. I dage skinner, var den samvittighedsfulde indendørsarkitekt forpligtet til at holde en maling farveprøve mod væggen og forestille sig hvordan væggen ville se dækket i denne farve. Heldigvis kan dagens online farvevalg værktøj du uploade værelse billeder og swap ud farver næsten.

Instruktioner

•Visit en online farvevalg site. Du kan finde farvevalg værktøjer på hjemmesiderne for visse maling producenter (Se "Resources" nedenfor). Du kan også spørge venner, naboer eller hjem forbedring eller hardware detail personale, hvis de kan anbefale en hjemmeside.

•Upload dine fotos. Farvevalg sites vil typisk give dig at gennemse din computer mappe for at finde billedet af dit valg.

•Følg instruktionerne vedrørende billedets navn og klassificering. Du kan blive bedt om at indtaste et navn til hvert foto ("Første sal bad" eller "Kids ' soveværelse," for eksempel) og angive, om det er et billede af indvendige eller udvendige af dit hjem.

• Definér de overflader, som du ønsker at eksperimentere med farve. Du kan muligvis vælge en hel væg område, for eksempel, eller du kan vælge at "male" område af dit valg med en Photoshop-lignende penselværktøjet. Særlige procedurer for fastlæggelse af området varierer afhængigt af stedet; nogle steder kan du definere de områder, som du ikke ønsker at farve-test.

•Træk og slip valg fra online farvepaletten til et testområde, du har defineret i dit billede. Typisk, en farvepalet er beliggende ved siden af dit overførte billede. Ved hjælp af musen, Vælg en farve, og træk markøren til væggen, trim eller loft område du defineret; dette område vil tage på den farve, du trak ind på den. Du kan trække og slippe en farve efter den anden i hvert område, du har defineret for at eksperimentere, indtil du har indsnævret dit farvevalg.

•Gemme dine "arbejde." Online maling-farve-markeringsværktøjer typisk lader dig gemme den uploadede billede, samt de paletter, som du har arbejdet. Du skal muligvis oprette en konto for at bruge denne funktion.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com