Sådan Attatch trappe stringere på gulvet

January 24

Sådan Attatch trappe stringere på gulvet

Når du vedhæfter trappen til et træ eller beton undergulvet, skal bundplade installeres i rum mellem hver stringer. For at gøre dette, måle spændvidde mellem et sæt af stringere og skære blokke bruges som bundpladerne. Fastgør pladerne til undergulvet ved hjælp af en konstruktion lim, såsom flydende søm eller skruer som negle træ subflooring eller kile ankre til murværk gulve. Efter nederst plader er på plads, søm stringere dem.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem hver trappe stringer ved hjælp af et målebånd. Snit 2-tommer-ved-4-tommer eller 2-tommer-af-6-tommer stykker af tømmer, som skal bruges som bundplade til længde med en elektrisk sav.

•Klippe en halv tomme fra spidsen af en tube konstruktion lim, såsom flydende negle. Punktere segl og glide røret i en kridt pistol. Anvende en generøs mængde af lim til bunden ansigter af pladerne.

•Slip snit nederst plader, selvklæbende side ned, mellem trappe stringere. Slide bundpladerne frem indtil de udvendige kanter er flugter med stringere front stiger. Træd på blokke for at distribuere lim jævnt mellem bundpladerne og gulv.

•Fasten nederste plader til træ undergulve af hamren 16d negle gennem pladerne direkte på gulvet. Space neglene 8 inches til 12 inches fra hinanden og tumler dem på tværs af ansigterne af bundpladerne.

•Fasten nederste plader til murværk subflooring af bore to halv-tomme huller i hver ende af pladerne direkte i murværk gulvet ved hjælp af en hammer drill. Slip 1/2-inch kile ankre i borede hullerne og spænd dem med en skralde.

•Face eller tå søm stringere direkte til de installerede nederste plader ved hjælp af 16d negle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com