Sådan bekæmpelse af skadegørere på vinstokke uden pesticider

December 13

Pesticider er en midlertidig løsning til bekæmpelse af skadedyr på vinstokke eller enhver plante. Desuden udgør pesticider miljørisici som følge af ukorrekt anvendelse, drift af pesticider til ikke-øremærket planter og mulige vandforurening. Risiciene er imidlertid ikke begrænset til miljøet. US Environmental Protection Agency identificeret 15 anvendte pesticider som kræftfremkaldende. Importerede druer er tilbøjelige til at indeholde pesticidrester, ifølge Environmental Working Group. Risiciene, der kan være formildet ved hjælp af forbrugende indenlandske produkter og ved hjælp af alternative midler til kontrol.

Instruktioner

•Hold vinstokke godt vandes og vedligeholdt, især i løbet af tørke. Planter understregede på grund af ekstreme vejrforhold er mere modtagelige for skadedyrsangreb. Husk, at forebyggelse er billigere end udryddelse af en pest.

•Vælg drue sorter, der ikke danner klynger tæt på bunden af skuddet. Sådanne anlæg er mere sårbare over for melet bug skadedyrsangreb. Hvis det ikke er muligt, forsøge at uddanne vinstokke, således at druerne hænge fra de træagtige vinstokke.

•Hvis skadedyr er mistænkt, undersøge vinstokke og druer for skader. Nogle skadedyr kan forårsage særlige skader, der kan føre til identifikation af problemet og dermed mulige behandling. Ser for tilstedeværelse af sort sodede skimmel, som kan indikere tilstedeværelsen af mealy fejl.

•Hvis stede, identificere skadedyr. Et forstørrelsesglas kan støtte i identifikationen. Identifikation gør det muligt at bruge selektive metoder. Når muligt, brug af selektiv kontrol metoder foretrækkes for at undgå virkningerne på ikke-øremærket organismer.

•Hvis grå felt myrer er til stede, plante Foder Vikke at tiltrække dem fra vinstokke. Den attraktive duft vil lokke myrer fra vinstokke. Vikke er en bælgplante og vil hjælpe med at løse kvælstof i jorden, at give en ekstra fordel.

•Hvis gule spotting er til stede, leafhoppers angriber vinstokke. Leafhoppers vil trække ud plante celleindhold, forlader gule pletter. Basal blade fjernelse kan forhindre angreb.

Ventilationsspalteåbningerne beskære vinstokke, og fjerne områder af skader. Plante skade gør vinstokke mere modtagelige for fortsatte angreb og sekundære problemer såsom sygdom og mug.

•Investigate biologiske bekæmpelsesmetoder. Men ikke særlig udbredt, biologiske bekæmpelsesmetoder, såsom ladybeetle indførelse, har vist sig vellykket for kontrol af mealy fejl. Materiel kan være tilgængelige på nogle insectaries.

•Søge genetisk levedygtige sorter som de bliver tilgængelige. Forskere ved Fraunhofer Institut for molekylær biologi og anvendt økologi IME rapport succes voksende resistente sorter af druer. Som med majs, holder bioteknologi løfte for alternative skadedyrsbekæmpelse.

Tips & advarsler

  • Undersøge druesorter til persning inden plantning. Fjernelse kan være svært, hvis en skadedyrsangreb forårsager omfattende skader.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com