Sådan Beskær australske indfødte planter

December 4

Sådan Beskær australske indfødte planter

Australien har masser af unikke planter, som reagerer godt på beskæring; og hvis du ønsker en ideel australsk indfødt plante have, beskæring er et must. Australiens varierede geologiske terræn fra tropiske til tørre betyder, at du har en bred vifte af planter at vælge imellem til din have. Beskæring en tommelfingerregel for de fleste af dem er enkle: fjerne op til en tredjedel af deres vækst. Dit mål er at forhindre legginess og endda op planter form og fylde til at hjælpe dem blomstre mere og blive stærk.

Instruktioner

Beskæring

•Bidrage et akacietræ nå sin optimale vækst ved beskæring det når det er ikke mere end 3 år gammel. Fjern alle, men de stærkeste grene samt alle døde og beskadigede blade og enhver sucker grene vokser fra bunden af træet. Akacie træer kan vokse fra 25 til 40 fod og er en af Australiens mest hårdføre arter.

•Trim en Daisy plante når de fleste af blomsterne på det er brugt; du vil være at ofre noget af den næste gruppe af blomster, men det er den bedste måde at beskære dette anlæg for sundhed og senere vækst. Der er virkelig ingen perfekte tid til at beskære disse planter, som de altid synes at være i flor, eller i det mindste har masser af knopper.

•Snip off stilk af en kænguru pote ved at følge stilken til basen, hvor det tappes fra klump af løv. Dette er den bedste måde at fremme ny vækst af blomsterstilke og blomster. Sørge for at fjerne alle visne og brune leafage, så anlægget vil se sit bedste.

•Hold et eucalyptus fra at få langbenet eller begynder at læne sig ved at skære den tilbage til 4 til 5 inches fra jorden; gøre en skrånende mod syd modstående skåret til at hjælpe vandet løbe. Mange eucalyptus kan beskæres på ca 2 år ved at skære ned omkring en tredjedel af dens vækst.

•Pinch fra de øverste par blade af Correa glabra, brogede sort, hvis du vil beholde det som en tæt busk. Denne plante tager flere former, hvoraf nogle har blomster med en frugtagtig lugt; Du kan beskære en sort med din sakse eller bare knibe ud top blomster eller knopper til at holde dem producere.

Tips & advarsler

  • Udtrykket "australske indfødte" er blevet brugt til gruppe tusindvis af forskellige planter med forskellige voksende behov; Dette har ført folket til at tro, at indfødte planter ikke kræver nogen vedligeholdelse. Dette er usandt. Australske indfødte behøver beskæring, regelmæssig gødskning, vanding og bioklip ligesom alle andre planter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com