Sådan Beskær bunddække Evergreens

March 21

Stedsegrøn bunddække arbejder for at forhindre jorderosion og udgør et alternativ til græs. Evergreens kommer i mange former, med nogle blomstring om sommeren, mens andre har fuld løv året rundt. Én fælles slags stedsegrønt bunddække er periwinkle, eller krybende myrtle. Andre populære valg er japansk Vortemælk og lilla wintercreeper Benved. Beskæring din stedsegrønt bunddække sørger for korrekt form, fjerner døde eller sårede grene, forhindrer udbredelsen af sygdom og stimulerer nye vækst. Det reducerer også massefylden af blade, så dine planter bedre adgang til sol og luft.

Instruktioner

•Decide hvilke planter har brug for beskæring. Fordi din landskab kan indebære flere arter af planter, vil det tidspunkt, hvor du prune variere. Spørg din havearbejde butik, når din specifikke stedsegrønne planter har brug for beskæring. Kriterier for beskæring omfatter uddannelse planter til at manipulere vækst og form, bevare deres sundhed og forbedre kvaliteten af blomsterne.

•Fjern alle døde eller brækkede grene med sakse. Fjerne enhver, der vises syge. Når skære væk grene eller skud, prøv at skære på oprindelse eller ned til den næste stærkeste gren. Dette vil hjælpe dig med at vedligeholde sunde, robuste evergreens. Hvis penslen er for tyk, bør du udtynding og uddannelse skærer for at reducere tætheden.

•Look på evergreens nøje at bestemme de forgrenede vaner. For at forme dit anlæg, Husk på, at spidsen af hver gren er hvilende med latent knopper nedenunder. Skære væk vil de sovende områder tillade dine underliggende knopper til at blomstre. Med fingrene, knivspids off enhver skud, der kommer fra strukturen i din landskabsarkitektoniske. Den faktiske uddannelse du gøre inddrages afhængigt af evergreen. Generelt, hvis du følger vækstmønster, bør du være i stand til at bestemme hvad man beskære.

•For at vedligeholde en straight leder eller stammen, fjerne enhver dobbelt ledere, der forstyrrer væksten af din dækning. På tidspunkter, kan de forskellige planter entangle. Fjerne den leder, der er mindre ønskeligt. Hvis din stedsegrønt bunddække er designet til at følge en sti, skal du muligvis trim ledere, der overflow på at vejen eller fortovet.

Tips & advarsler

  • Ren og olie din sakse. Tørre en fedtet klud på vingerne og skærpe dem om nødvendigt ved hjælp af en olie stone.
  • Bære beskyttelsesbriller og haven handsker når du prune.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com