Sådan Beskær døde blomstrer fra en kysk Tree

October 15

Hjemmehørende i Vestasien og Sydeuropa, kysk træer, også kendt som sage træer vokse som enten små træer eller busk form. Træ eller busk producerer dybt grønne blade med en lignende udseende til hampplanten og også blomstrer med lilla blomsterklaser i slutningen af foråret. En kysk tree blomstrer ikke bare en gang pr. sæson, selv om. Anlægget fortsætter med at producere nye blomstrer hele sommeren. Du kan fremme disse nye blomstrer ved beskæring døde blomstrer fra kysk tree.

Instruktioner

•Undersøg kysk tree og vent, indtil blomstrer begynder at visne før du fjerner dem. Den første blomstrer på træet forbliver sunde og attraktive for et par uger før de begynder at dø på træet, og den næste blomstrer tage et stykke tid til form fra knopper når du fjerner den oprindelige blomstrer. Hvis du fjerner blomstrer for hurtigt, du skære i den tid, der fortsat er attraktive blomster på træet.

•Fjern døde blomstrer fra en kysk træet ved hjælp af dine hænder, hvis muligt. Sted din tommelfinger og pegefinger i bunden af en blomst, som du vil fjerne fra træet og Knib fingrene sammen med kraft til at fastgøre bloom gratis fra slutningen af stilken.

•Klippe døde blomstrer med haven saks hvis du har problemer med at fjerne blomstrer i hånden. Ligesom når du fjerner blomstrer i hånden, skåret i bunden af blomsten, der fjerner hele bloom fra træet. Når du fjerner døde blomstrer fra kysk tree med sakse, være omhyggelig med ikke at afskære enhver knopper på det træ, der kan få klar til at blomstre.

Tips & advarsler

  • Om det hjælper, anspore blomstrer og gør en kysk tree ser renere og mere attraktive, behøver du ikke at fjerne døde blomstrer fra træet for at gøre det blomstre igen i en sæson. Knopper på kysk tree udvikle og blomstrer på forskellige tidspunkter i hele sæsonen, uanset om du prune de døde blomstrer fra træet eller ej.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com