Sådan Beskær en mahogni

December 17

Sådan Beskær en mahogni

Beskæring en mahogni træ lejlighedsvis er nødvendigt at opretholde sin stærke struktur. Disse træer vokse til højder af 75 fod med en spredning af 50 fødder. Bladene på denne semi-stedsegrønne træ danner en baldakin. Mahogni træer producerer en fem tommer lang kapsel i vintermånederne. Det splitter når frøene er modne og de spredes af vinden. Mahogni træer vokse godt i USDA hårdførhed zoner af 10B til 11. Beskæring af træer gør det muligt at vokse godt og giver skygge på din græsplæne område.

Instruktioner

•Prune af mahogni træ mens det er unge--to eller tre år efter plantning. Dette bevirker at udvikle større lemmer tilslutning til en central trunk. For ekstra styrke, skal lemmerne være fordelt flere fødder fra hinanden. Tillad ikke lemmer til at vokse sig større end to tredjedele diameteren af den centrale trunk.

•Klippe mahogni træ lemmer mens det er sovende eller lige efter den aktive vækstsæson for de bedste resultater.

•Prune alle døde, syge eller beskadigede grene på ethvert tidspunkt, før de påvirker resten af mahogni træ. Skær dem lige uden gren krave--den hævede del hvor det forbinder med stammen.

•Thin grene langs baldakin når de vokser alt for tyk. Dette giver baldakinen et mere åbent udseende og giver mulighed for passende luftcirkulation. Målet er at fjerne lemmer, der er 1/2 til en tomme langs omkredsen af baldakinen. Ikke fjerne alle lemmerne tilsluttet hovedgrene eller stammen af træet i indre af baldakinen.

Tips & advarsler

  • Hvis du spot mahogni grene, der krydser hinanden, beskære dem. Løbende gnide handling forårsaget af vinden forlader åbne sår og tilskynder sygdom.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com