Sådan Beskær frosne Cape Gedeblad

January 5

Sådan Beskær frosne Cape Gedeblad

En oprejst, krypteringsalgoritme stedsegrøn busk fra det sydlige Afrika, cape Gedeblad (Tecomaria capensis) vokser 6 til 22 fod høj og 3 til 10 fod bred. Selv om drab blade og stilke, en vinter frosten hjælper med at holde denne plante i grænser ved at få det til at forynge. Blankt, mørke grønne blade tolerere korte episoder af 32 grader F, men koldere temps sværte blade og dræbe tilbage grene helt til jorden. Hvis rødder ikke er frosset, det regrows i foråret og producerer dens pulserende rørformede blomster, der er scarlet til orange-røde, blomstrende mest tungt fra sensommeren til foråret. Cape kaprifolier er dyrket på tværs af U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 9 og varmere.

Instruktioner

•Wait at beskære tilbage frost - eller fryse-beskadigede dele af cape kaprifolier indtil foråret når nye vækst opstår, ifølge University of Arizona og University of Florida konsulenttjenester. Uinteressante sort og tørrede blade kan fejes væk at eksponere nøgne grene, hvis en mere tålelige look er nødvendig.

•Prune off døde grene af busk tilbage i grønne, levende væv. Ved at vente til foråret finde du visuelt punkter af genvækst af unge blade på grenene. Foretage beskæring nedskæringer med håndsakse højde lavere end det højeste sted i nye blade. Dette sikrer, at du skære til sund levevis vækst, der vil helbrede. Må ikke bekymre dig, cape kaprifolier er en holdbar og hurtigt voksende plante når sommerens varme returnerer.

•Klippe tilbage tilsyneladende døde grene helt tilbage i en højde af 4 til 6 inches over jorden. Tillad anlægget til at reagere på forårets varmere temperaturer for en anden tre til seks uger. Hvis vinterkulden ikke var for svær, vil spirer stige fra crown - området i overgangen mellem stammerne og rødder. Chancerne er værket kan forynge fra rødderne og blive en stor busk igen denne sommer.

Tips & advarsler

  • En lejlighedsvis vinter frost er en velsignelse i forklædning i forvaltningen af cape kaprifolium. Års vækst finder den lange, klatre grene næsten skvattet, så frosten hjælper naturligvis beskære busk tilbage. Opfølgning beskæring af fryse-dræbt grene i foråret lader busk vokse med fornyet kraft og blomstring senere.
  • Hvis nogen kolde-beskadiget grene eller blade på cape honeysuckle rådne (lugten af svovl), SVESKE stammer det væk for at forhindre eventuel spredning af rot i sundt væv.
  • Modstå trangen til at straks beskære off frost - eller fryse-dræbt grene om vinteren når der er stadig mulighed for flere subfreezing vejr. Døde blade og grene husly enhver levende knopper eller stammer fra yderligere udsættelse for kulde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com