Sådan Beskær Lobelia

August 21

Lobelia er en favorit for gartnere i en række forskellige klimaer. "Dens den bedste blomst for at tiltrække kolibrier," forklarer Larry Hodgson i hans bog, "Stauder til ethvert formål." Lobelia cardnalis, også kaldet cardinal flower, er en af en håndfuld af blomstrende planter, der vokser med vigor i våd jord og delvis skygge. Lobelia leveres også i mere diminutiv sorter perfekt til jorden covers og container haver. Lobelia har også været brugt til medicinske formål, især til medvirken respiration. Lobelia kræver lidt vedligeholdelse, men kan beskæres for at udvide blomstrende og hjælpe det overvintre i milde klima.

Instruktioner

Sveske Lobelia

•Prune lobelia halvvejs gennem dets vækstsæson. Lobelia blomstrer rigt i foråret. For at fremme en anden runde af blomstrer, skære Lobelia ved midten af sommeren.

•Prune lobelia ved at skære planten tilbage af halv. I modsætning til roser eller frugttræer, er ingen særlig pleje nødvendig når beskæring Lobelia.

•Prune lobelia i slutningen af sæsonen i milde klima. Lobelia er en flerårig plante og vil kun sidst en sæson i klimaer med en hård fryse; dog kan Lobelia overvintre i milde klima.

•Prune lobelia hele vejen ned til jorden i slutningen af sæsonen i milde klima. Cover beskæres Lobelia med barkflis til at beskytte det gennem vinteren.

Tips & advarsler

  • Vand og foder Lobelia efter dens Mid summer beskæring. Feed Lobelia med en god all-round gødning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com