Sådan Beskær Pomelo træer

January 14

Sådan Beskær Pomelo træer

Pomelo træer er en form for citrus evergreens, der trives i subtropiske, fugtigt temperaturer og producere frugt, der ligner grapefrugter. Frugten har en tendens til at være pulpier end den gennemsnitlige grapefrugt, med særlig duftende rinds og læderagtige blade. Mens dette træ kan blomstre i en række forskellige jordtyper, afhænger det af rigelige mængder af sol og vand. Beskæring en pomelo træet ordentligt er nødvendigt at tilskynde træet skal blomstre som sundt og håndfast som muligt.

Instruktioner

•Undersøg træ til døde eller døende grene. Afbrød alle døde eller døende grene på stilken krave af stammen med en hånd sav. Dette vil forhindre træet fra døende eller vokser på en usund måde.

•Walk rundt om træet, beskæring alle grene, der vokser oprejst og ikke i en nedadgående retning. Disse filialer tager væk fra figuren ideelle "lollipop" af træ. Trim disse filialer ved vejkryds hvor filialen opfylder træet. Drejning din hånd så, som du klippe for at oprette nedskæringer på en lille diagonal.

•Undersøg træ for grene, der vokser i et generelt ned-drejede retning, men som pludselig vokse lige op eller vildt ud for grenen side midten. Cut disse grene med din hånd så på det punkt, de begynder at afvige, skråne saven i en lidt skrå mode, så er nedskæringerne på en diagonal.

Tips & advarsler

  • Beskære efter høsten, der løber fra November til juni, afhængigt af din placering.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com