Sådan Beskær Seedless druer

October 10

Sådan Beskær Seedless druer

Uden kerner druer ender på den måde, fordi de afbryde deres embryoner før frugt nå fuld modenhed. De tilbyder dig en fordel hvis du dyrke vinstokke til forarbejdning af druer til syltetøj og rosiner, så du ikke vil bide i frø, mens du nyder det endelige produkt. Men når det kommer til seedless druer, du også kan finde dig selv med en vinstok, der producerer mere end det kan bære. Af denne grund, beskære det for at holde anlægget fra at blive svag.

Instruktioner

•Thin klynger af druer, som de vises, mens blomsterne stadig falder til jorden. Knivspids off grupper af misdannede druer eller af frugt, der er for lille eller for stor til at udviklingstrin. Sammenligne med de fleste af drue klynger på vinstokken til at se, hvad den normale størrelse.

•Thin frugt på den beholdt drue klaser ved skæring og kassere den nederste halvdel af hver klynge centrale stilk.

•Prune din seedless grapevine efter yderligere specifikke anbefalinger for kultivar du har. Kontakt din lokale kooperativ udvidelse kontor eller planteskole, hvis du har brug at få pleje oplysninger på den druesort, du dyrker.

•Tag syge og brudt Stokke som du bemærker dem. Gøre din beskæring skære ¼ tommer over en sund bud på en 45-graders vinkel, der skråningerne opad.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com