Sådan Beskær Spirrhea & Berberis buske

December 20

Sådan Beskær Spirrhea & Berberis buske

Beskæring buske er afgørende for udseendet af din have og sundhed af anlægget. Korrekt beskæring fjerner selektivt grene samtidig administration af eller forbedring af plantens naturlige form. Den sidste bud på hver gren frigiver en vækst-hæmmende hormon. Beskæring stimulerer vækst ved at fjerne vækst suppressant, så nye skud kan udvikle.

Spirrhea og Berberis buske er populære haven buske, der ser spektakulære når vokset sammen, så en slags blomsterplante hænger ud en anden, men planterne kræver forskellige beskæring metoder.

Instruktioner

•Planlæg spirrhea beskæring efter den første flor af sæsonen, efter den naturlige form af bush.

Berberis beskæring kan vente til senere på foråret, når blomstrende knopper bloom. Venter på at skære lidt senere vil forårsage Berberis buske til at producere nye vækst i løbet af den kommende sommer sæson som vejret bliver varmere.

Omfattende beskæring kræves for Berberis i de første to år efter plantning at fremme bushiness.

•Thin spirrhea under den første feje. Fjerne nogen syge lemmer, forlader så meget af de sunde gren som muligt. Brug Sakse til at skære lidt over et nyt blad bud eller ved siden af en tilstødende gren.

Berberis buske, beskære grene nær jorden. Når skud som følge af disse nedskæringer har nået fuld længde, skal nogle trimmes tilbage og nogle fjernet helt.

•Tag grene, der har kun tynde blade eller svag vækst på spirrhea under en anden runde af beskæring. Tag disse grene flush med de vigtigste stilk. Holde kun de sundeste filialer, skabe en selv velplejet udseende.

Berberis vokser hurtigt svar til klipning. Forkorte det at holde det kompakt. Du kan tynde i bunden for at tillade sollys og forbedre tykkelse.

•Rejuvenate gamle spirrhea og Berberis ved at skære stænglerne til en højde af 4 til 6 inches. Bruge denne teknik til at stimulere ny vækst. Begge planter — når de har vokset høj og deres filialer er blevet alt for overfyldt — reagerer godt på denne type af fornyelse.

• Indsamle alle udklip fra begge buske og placere dem i en papirkurven container. Forlader anlægget udklip opfordrer skadedyr og Berberis stilke kan fungere som ukrudt når de slår rod og begynde nye, uønskede udvækster.

Tips & advarsler

  • Bruge en beskæring sav til grene over 2 inches i diameter og for hårdt til reach eller trange pladsforhold.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com