Sådan Beskær Thompson drue vinstokke

July 20

Thompson druer er en favorit druetyper for gartnere at vokse til brug i madlavning eller spise friske. Denne kernefri druesorter vokser godt i zoner 6 til 10. Drue produktion generelt starter i juni og slutter i November. Gartnere kan købe druer i hvid, grøn eller rød. Selvom lav vedligeholdelse, druer har brug for årlige beskæring til at fjerne syge Stokke og andre usunde områder. Beskæring druer vil resultere i sundere druer, som betyder bountiful producere til køkkenbordet.

Instruktioner

•Vælg en tid i den sene vinter eller det tidlige forår til at beskære dit vinstokke. Undgå beskæring druer for sent i foråret, da det vil medføre sap at udstråle fra din Thompson drue vinstokke.

•Undersøg din Thompson druer for tegn på svampesygdomme. Dunede meldug, sort rot, crown gall og meldug er almindelige svampesygdomme at inficere vinstokke. Look for svampesporer, misfarvning eller vansiret områder af anlægget. Dyp din bypass sakse eller beskæring sakse i en blanding af 70% denatureret alkohol og 30 procent vand i mellem skærer for at forhindre spredning af enhver svampesygdomme.

•Klippe på en 45-graders nedadgående vinkel 1/4 af en tomme over en sund dyrkning af passiv sukkerrør. Fjerne alle syge snavs som spanskrør og blade fra nedenunder anlægget, fordi svampesporerne kan rejse gennem vinden eller regnen og løbende inficere Thompson måbe vin.

•Prune fra 85 til 90 procent af de 1-årige stokke. Vælge Stokke at beskære, der ser usundt, har nogle knopper eller vokser ud af deres udpegede plantning placering. Stokke, der har har 10 til 15 knopper bør bevares.

•Klippe off enhver stokke, der gør Thompson drue vin ubalanceret. Tynde drue vine, således at der er mindst seks inches af plads i mellem Stokke.

Tips & advarsler

  • Beskære off alle undtagen en stok efter Thompson drue Vins første vækstsæson. Du bør vælge den sundeste-leder sukkerrør til at være den dominerende sukkerrør.
  • Undgå at bruge bypass sakse på nogen Stokke med en diameter større end en blyant, fordi du kan forårsage sår eller revner i træ.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com