Sådan Beskær urteagtige pæoner

October 29

Urteagtige pæoner træde i fuldt flor i slutningen af foråret og holde deres store røde, Rosa eller hvide blomster indtil tidlige efterår. Da pæoner er stauder, vil de komme tilbage hvert år med større blomstrer og bedre sundhed når korrekt beskåret. Beskæring tilskynder nye stamceller vækst, skaber bedre luftcirkulation til at afskrække insekter, og vedligeholder et ryddeligt udseende.

Instruktioner

Klemme og Disbudding

•Pinch tilbage til terminal bud når anlægget først købes. Den terminal bud er endestykke af vegetativt stilken. Du kan også fjerne det første parti af blade med dette bud.

•Når spirende begynder igen, undersøge stængler af pæon plante og identificere de primære knopper ved at placere dem på spidsen af stænglerne.

•Brug dine negle til at bryde væk alle knopper voksende til siden af stænglen. Forlader singlen, vil primære bud forårsage anlægget til at fokusere på én bloom, således at blive stor og frodig.

Udtynding og skære ned

•Locate på jordoverfladen, grene af pæon bush vil du skære væk. Disse filialer bør være dem, der er enten misfarvede, svækket eller alt for overfyldt.

•Tag disse grene på jorden niveau ved hjælp af hånd-sakse og kassér. Fortsætte med at klippe planten for at skabe en attraktiv profil, som en afrundet bush.

•Skru skære den hele pæon, ved hjælp af hækkeklippere, indtil kun skyder er synlig fra jorden, i slutningen af den blomstrende sæson, i midten til slutningen af September. Dette vil øge næste års produktivitet. Forlade ca 1 til 2 inches af planten over jordoverfladen.

Tips & advarsler

  • Hvis du skærer tilbage umiddelbart efter det indledende bloom, har din anlægget en stor chance for at dø. Skære bør kun gøres for at forberede for vintersæsonen. Hvis du har udknoppet for at øge bloom størrelse og din blomstrer er svag eller ikke kommer ind på alle, prøv en reduceret kvælstofgødning. Højt kvælstofindhold niveauer vil forårsage pæoner til at undertrykke deres blooms.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com