Sådan Beskær Vinca

July 2

Sådan Beskær Vinca

Vinca er almindeligt forekommende i potteplanter ordninger og som bunddække i mange græsplæner og haver og er anerkendt af sine små, lavendel farvet blomstrer og voksagtig grønne løv. Korrekt vedligeholdelse og pleje af vinca vil tillade det at trives og giver dit hjem og haven med fremragende resultater. Beskæring vinca er nøglen til at holde det voksende korrekt. Korrekt pleje og beskæring af vinca vil skabe masser af smukke lilla blomster til dit hjem og haven.

Instruktioner

•Sanitize din sakse, ved hjælp af en klud vædet med sprit før beskæring. Rengøring af sakse vil hjælpe med at forhindre spredning af plantesygdomme.

•Brug din beskæring stanseværktøj for at fjerne alle døde eller døende løv. De døde eller døende blade kan genkendes af bruning eller gulfarvning af bladene og shriveling af blomster. Gøre hurtige bekkasin når beskæring, og skærer ned til hvor små stængler slår woody tæt på rødderne.

•En komplet din beskæring behandle hver to eller tre uger. Dette er det ideelle tidspunkt mellem kviste, men afhængigt af din vejr og vækstbetingelser i dit område, mere eller mindre beskæring kan være nødvendigt.

•Kapacitet vinca planter grundigt efter beskæring. Beskæring kan forårsage en mangel på fugt i anlægget. Du kan medtage en vandopløselig gødning, når vanding hvis det ønskes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com