Sådan beskytter du din have

September 28

Sådan beskytter du din have

Uanset om du har en køkkenhave eller en simpel blomsterhave, er chancer at du i sidste ende vil skulle beskæftige sig med uønskede besøgende. Der er mange critters derude, der ville elske andet end at spise på dine planter, så du har brug at vide, hvordan man kan håndtere dem. Du vil sandsynligvis støde på et par gnavere, kaniner og hjorte, samt nogle uønskede skadedyr. En lille smule af forebyggende vedligeholdelse vil hjælpe med at forhindre dine planter fra ofre til disse ubudne gæster.

Instruktioner

•Fence i området omkring din have. Sørg for hegn materiale er mindst 4 til 5 fod høje at holde rådyr. Grave huller til hegnspæle i hvert hjørne af haven. Grave en rende for hegn materiale er flere inches dyb for at modvirke mindre dyr som kaniner, fra at forsøge at grave under hegnet. Wrap hegn materiale rundt om haven og tillægger tre stillinger med negle eller clips. Tilslut kanten af hegn materiale til den fjerde post, men sørg for at du kan åbne den, så du kan komme ind i haven. Bruge et bøjet søm eller klip til klip den sidste kant på stillingen, derefter blot løfte hegn op og ned af posten når du ønsker at anløbe eller forlade haven. Udfyld grøft med snavs i bunden af hegnet.

•Sæt en levende fælde eller to omkring indgangen til haven. Agn fælde med peanuts og frø for egern; bruge salat for kaniner. Tage ethvert egern eller kaniner du fange til et andet område i skove langt væk fra dit hjem og haven.

•Sno et lag af 24-tommer høje hønsenet rundt i bunden af hegnet. Sørg for huller eller åbninger i trådnet ikke er mere end 1/2 tommer i diameter til at afskrække mus. Sæt et par mus fælder inde i haven område. Agn fælder med et udstrygningspræparat af jordnøddesmør. Tjek fælderne regelmæssigt.

•Åbn nogle mariehøns i din have. Søger mariehøns på dit lokale byggemarked eller Havecenter eller online. Indføre mariehøns til haven, især hvis dine planter er at blive spist af bladlus. Kigge efter hvide pletter udskilles af bladlus på planterne og sørg for at placere mariehøns på disse planter.

•Sæt et par mølpose omkring den udvendige kant af haven udenfor hegnet. Mølpose vil hjælpe med at afvise de fleste dyr, som de ikke kan lide lugten på alle.

•Installer en strobe eller projektør med en bevægelsesdetektor. Tillægger en tree lys eller post ved siden af haven. Dyr nærmer haven om natten vil rejse sensoren og lys vil komme på, som vil skræmme dyret væk.

Hæng en agn og taske beetle fælde ved siden af haven for at fange japanske biller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com