Sådan Beslut, hvad farve til at male rum i dit hus

May 1

Sådan Beslut, hvad farve til at male rum i dit hus

Beslutte, hvilken farve ordning til at gå med i dit hus er aldrig let. Det er en beslutning, du bliver nødt til at leve med i et stykke tid. Også, der findes så mange nuancer og nuancer disse dage, der beslutter at gå med kan virke som en skræmmende opgave. Men ikke panik; nærme sig problemet på en måde, cool, rolig og indsamlede og du vil finde der er tips, der kan gøre det hele meget lettere.

Instruktioner

•Skriv ned din favorit farver og farvekombinationer.

•Tag en spadseretur gennem dit hjem, at bemærke, hvilken farve du tror der ville virke bedst i hvert værelse. Husk; farver skal flyde fra rum til rum. Læg ikke støder sammen farver i tilstødende rum.

•Gather sammen eksempler på farverne du kan lide, såsom farveprøver, fotografier eller sider fra blade. Bemærk, hvordan farverne ser sammen. Du kan endda bruge fundne objekter som blade, blomster, sten eller småsten.

•Få et farvehjul. Dette vil vise dig, hvordan farverne relaterer til hinanden, og kan være uvurderlige i at vælge farver, der synes at flyde naturligt. Husk--vægge er generelt udført i lyse farver, med gulve mørkere og alle fittings en medium skygge.

•Når du har besluttet på nogle farver, købe lille udsnit Potter af maling og prøve en lille plet af maling på hver væg. Husk at lade det tørre, som maling bliver mørkere, da det tørrer. Se, hvordan farven ser i både naturlige og unaturlige lys.

Forpakket din maling. Husk, de fleste butikker kan blande uanset nuance, du ønsker, så vær ikke bange for at spørge.

•Hvis alt dette virker som alt for meget besvær, der er edb-programmer, såsom Colorjive eller Sherwin-Williams farve Visualizer, der giver dig mulighed at se stort set hvad hver farve ville se ud i dit hjem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com