Sådan beslutte at reparere eller erstatte en tørretumbler

April 28

Større apparater kan vare omkring 10 til 15 år eller længere. Men selv meget store og dyre husholdningsapparater ikke vare evigt. For eksempel, på et tidspunkt skal du gøre beslutningen om at erstatte din tørretumbler. Men indtil dag kommer, du bliver nødt til at foretage nødvendige reparationer på en hurtig og økonomisk måde. Der er nogle strategier, du kan bruge til at hjælpe dig med at beslutte, om du skal reparere eller helt erstatte din tørretumbler.

Instruktioner

•Tjek, om din tørretumbler er stadig under garanti. Det kunne være under garanti gennem butikken du har købt det fra eller gennem fabrikanten. Hvis det er, kan du muligvis få reparationer udført gratis. I dette tilfælde bør du beslutter dig for at reparere over Erstat.

•Få et nøjagtigt skøn for reparationer før der træffes nogen beslutninger. Hvis du ikke kan ordne tørretumbleren selv, har et par fagfolk kommer til at give dig et estimat. Bruge det til at gøre din beslutning.

•Sammenligning udgifterne til reparationer af omkostningerne ved en ny tørretumbler. Generelt, en ny tørretumbler vil koste mellem $240 og $650. Hvis reparationerne vil koste mere end det, skal du erstatte tørretumbleren.

•Factor i hvordan gamle dryer er. De fleste tørretumblere vil ikke vare længere end 14 år. Hvis din tørretumbler er denne gamle eller få tæt, bør du kraftigt overveje at udskifte det over at foretage reparationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com