Sådan beslutte mellem en dråbe spreder vs Broadcast sprederen

March 15

Spredere er handy værktøjer for at opretholde et landskab og kan bruges til en sværm af opgaver herunder såning, gødskning, om ændring af jord og sprede salt til afisning. Når det besluttes mellem de to hovedtyper af spredere--drop og broadcast, også kaldet roterende--en række aspekter bør evalueres, således at du vælger den bedste sprederen for din topografi, for typen opgave, og for det granulerede produkt du bruger sprederen med størst hyppighed.

Instruktioner

•Vælg en dråbe spreder hvis du har et lille område omkranset af plantning senge, vand funktioner eller gangbroer, som du ikke ønsker overøst med granulat, som kan ske med en roterende sprederen. Dråber spredere har en definerede kant af placering, der er præcis hvor roterende sprederen placering ikke er ensartet og kræver betydeligt mere indsats for selv dækning og perfekt placering.

•Opt for en roterende sprederen hvis du jævnligt arbejder over en stor skår af græsplæne eller jord område som det hjælper med at dække en større afstand i mindre tid end en dråbe spreder.

•Purchase en roterende sprederen hvis du er på udkig efter den nemmeste, letteste skubbe træning. Drop spredere er tungere og kræver mere energi og kræfter til at fremdrive end roterende enheder.

•Vælg en dråbe spreder hvis deponeringen en helt ensartet beløb af granulat er afgørende for dine mest almindelige opgaver. Vælge en roterende sprederen til at levere en tætte bånd af materiale ned en central stribe, der vokslys ud til den fjerneste kant af rækkevidden af sprederen. Drop spredere fastsætter en ensartet mængde af materiale, der er præcise og konsekvente bredden af sprederen blænde med hvert pass, der kan være meget vigtig for såning og gødskning.

Forpakket en roterende sprederen hvis du bruger værktøjet over højere græsplæne græs eller at frø eller befrugte meadow områder eller andre topografi, hvor plantehøjde kan være højere end 2 til 4 - inches. Roterende spredere har generelt en større frihøjde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com