Sådan bestemme din varme luft ventilationskanal krav

March 21

Sådan bestemme din varme luft ventilationskanal krav

Opvarmning og air conditioning system er en vigtig overvejelse at huske når man bygger et nyt hus. Installation af kanalsystem for din varme og air er mere vanskeligt og dyrt, hvis det gøres efter byggeriet er afsluttet. Dette gør installere kanalerne i et nyt hus noget lettere end at gøre det samme job i eksisterende byggeri. Processen med at installere varme og luftkanaler er en enkel proces, der kun kræver installatør til at følge et par standard instruktioner.

Instruktioner

•Hold hjemmets varme vinde i tankerne. Kig over din bebyggelsesplan og overveje antallet soveværelser og den samlede størrelse af huset. Du kan henvise til Parlamentets samlede varme gevinst beregning, som er afhængig af materiale det er bygget med, om der er isolering, og den samlede størrelse af hjemmet. Som en generel regel, jo større huset, jo større varmen vinde, kræves klimaanlægget større kapacitet.

•Consider placering af din air condition og varmeanlæg, især hvis de vil være at dele kanalen arbejde. Din vandvarmer og fan vil højst sandsynligt være i kælderen, mens din aircondition kondensatoren vil normalt være udenfor.

•Consider størrelsen af luftkanaler skal installeres. Fordi aircondition fan behov til at opretholde konstant pres på tværs af alle områder i kanalen arbejde, bør du overveje den korrekte størrelse og andelen af luftkanaler. Som du gå højere gennem Parlamentet, og som luften kanalerne faktisk drive luft ind i et rum, skal størrelsen af kanalerne faldende, så at luften pumpes er i konstant pres.

Tips & advarsler

  • For de bedste resultater, rådføre sig med en HVAC entreprenør på passende design og materialer du får brug for din opvarmning og air conditioning system.
  • Du bliver nødt til at planlægge og bygge tilbagevenden luftkanaler. Disse er luftkanaler, der har luft strømmer i omvendt rækkefølge af de oprindelige luftkanaler. Disse er nødvendige for at opretholde den korrekte strømmen af luft ind i hvert værelse, og ligeledes udenfor fra hvert værelse og tilbage til klimaanlægget. Omvendt luftkanaler er normalt beliggende direkte overfor i strømmende kanalerne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com